slider 2

 

 

NEM TUDSZ VÁRNI EGY ÚJABB ÉVET A FESZTIVÁLIG?
öRÖMMEL TUDATJUK, HOGY NEM IS KELL!
 ÖSSZESŰRÍTJÜK NEKED AZ EVERNESS ÉLETÉRZÉST, hogy AZ iNDIÁN NYÁR
hosszú hétvégéjén újra átélhesd azt.

kevesebb helyszín, koncentrált programok várnak. csendesebb, lassabb, bensőségesebb
négy napra számíthatsz, limitált 1000 fős férőhellyel.
Idén a négy elemhez kapcsolódó Szellem, ösztön, áramlás és teremtés
által létrehozott egység lesz a főszerepben, és a belső munka,
amivel ezt te hozod létre önmagadban.
 

 

EVERNESS INdián nyár - őszi feltöltődés az elemek jegyében

 
#fesztiválmásképp

Keresel valamit? Az utadat, magadat, helyedet a világban? Tanítót, mozgást, barátokat? Új ízeket, zenét, vagy csak kilépnél kicsit az unalmasból, a megszokottból, a komfortosból? Nálunk rengeteg lehetőséged lesz erre, hiszen hazai és külföldi spirituális tanítók, előadók mellett változatos zenei és mozgásprogramokkal várunk egész családoddal együtt.

 

#tudatosság

Az Everness Indián Nyár a tudatosság ideje: négy nap, amely során megszokásainktól mentesen tapasztalhatjuk meg önmagunkat és környezetünket. A rendezvény időtartama alatt elsajátíthatjuk azokat a módszereket, amelyek segítségével probléma helyett lehetőségként élhetjük meg a mindennapjaink során felmerülő kihívásokat, és önerőnkből juthatunk el a hétköznapitól eltérő, emelkedett tudatállapotokba.

 

#feltöltődés

Az Everness Indián Nyár négy nap feltöltődés: felnőtt játszótér, ahol felszabadultan, mégis felelősséggel lehetünk ismét gyermekek. Tánc és jóga, számos mozgásprogram és harcművészeti foglalkozás vár ránk a Balaton partján, hogy jóleső fáradtságunkat aztán egészséges ételeket és italokat fogyasztva pihenjük ki, esténként pedig világzenei koncertek és meghitt hangulatú házibulik várnak ránk.

 

#közösség

Az Everness Indián Nyár a közösség élménye: egy hely, ahol otthonos, biztonságos környezetben, csoportos képzések és egyéni terápiák során ismerhetjük meg a különféle önfejlesztő módszereket. Ez a közösség nem csupán a fesztivál pár napja alatt létezik, hiszen tapasztalataink azt mutatják, hogy vendégeink a rendezvény után is kapcsolatban maradnak egymással, beépítve mindennapjaikba az itt elsajátított ismereteket, tovább formálva a világot, az otthont, amelyben élni szeretnénk.

 

Jegyvásárlás

ELŐADÓINK

Hitelesség, Változatosság, Élmény

 

Az Everness Indián Nyár középpontjában elsősorban a tudatosság, az egészséges életmód, az önmeghaladás és az emberi kapcsolatok állnak. Ennek szellemében hívtuk el a különböző területek jeles képviselőit, szakértőit, hogy a fejlődésedet szolgáló információk és tudás a leghitelesebb forráson keresztül juthasson el hozzád. A fesztivál nyitott és elfogadó légkörében szabadon elmélyülhetsz számodra új témákban, módszerekben, hogy rendezvény után energiával tele, és tényleg feltöltődve térhess haza – a lényeg, hogy jól érezd magad és újra felfedezd valódi énedet!.

Jegyvásárlás

Programok

Világzene, Mozgás, Közösség

További programok

Emlékezz vissza az eddigi legjobb nyári fesztiválos koncertélményeidre – sikerült? Akkor készülj fel, mert az Everness Indián Nyáron alaposan átrendezzük a toplistádat! Koncertjeink és zenei programjaink nálad is jó időre a dobogóra fognak kerülni, ugyanis a zenei élmények vadiúj dimenziójába repítünk. Mivel a kikapcsolódás és a feltöltődés egy pillanatra sem állhat le ezalatt a pár nap alatt, ezért a világzene és a chill műfajok minden szegletét felfedezzük, hogy átélhesd a zene és a ritmus nyugtató, gyógyító erejét, de egyben az előadók, a közös buli és tánc által kiváltott eksztázist is megtapasztalhasd.

Jegyvásárlás

Szállás

Jobb, szebb, tisztább és sokkal több, mint eddig bármikor.

További programok

Amennyiben szállást szeretnél foglalni, kérjük, keresd fel a Pelso Camping honlapját.
http://pelsocamping.hu/ 

 
Jegyvásárlás

Jegyek

Bérletek, napi jegyek

 
 
Jegyvásárlás

Partnerek

Workshop, Masszőr, Egyéni, Stand, Vendéglátás

 
 
Jegyvásárlás

SZOLGÁLTATÓK

 

Tovább

Jegyvásárlás