Dr. Ungvári Lilla

szemész szakorvos, látástréner

"A szem és a látás tapasztalataim szerint sokkal többet jelent, mint amit addig gondolunk róla amíg nem kezdünk vele alaposabban foglalkozni. Nem egyszerűen optikai közeg és fizikai jelenség a fény és annak érzékelése. A lényünk, személyiségünk, lelkünk tükre az, ahogyan látjuk a világot, ahogyan gondolkozunk róla. A látott képek befolyásolják érzéseinket és érzéseink is befolyásolják azt, hogy mit látunk.

 A szemünk nagyon szoros kapcsolatban van agyunkkal, annak mind fizikai felépítésével, mind funkcióival. Ez azt is jelenti, hogy -mivel az agyunk olyasmi, mint egy nagy rendezőpályudvar, ahová befutnak a szervekből, izmokból, érzésekből, gondolatokból az információk és ott el is raktározódnak- a szem mint egy érzékeny kis jelzőműszer tükrözi ez EGÉSZ TESTÜNK  fizikai és szellemi állapotát.

 Saját látásom mindig nagyon jó volt, de a korral járó változás engem is elért. Ez,  illetve a betegekkel folytatott beszélgetések, látásjavulások és romlások indítottak el ezen az úton. Mindig érdekelt az ember működése, az érzelmi blokkjaink oldásának lehetőségei, a gyógyulás testi és lelki tényezői. Ezért a klasszikus orvosi tanulmányok mellett hagyományos kínai orvoslást, szomatodrámát is tanultam és számos külföldi kurzuson sajátítottam el a látásjavítás módszerét."

Vissza

Dr. Ungvári Lilla:

Látástréning

SUTRA - 2022. 06. 23. Csütörtök 10:00-11:30

A látás megjavítható, ha elfogadjuk, hogy nem elsősorban a szemgolyóval látunk, hanem egész lényünk, testi és lelki állapotunk is hatással van rá. A látásjavítás módszerei a mozgásra, lazításra, keringés javításra a képzelet és a memória javítására alapulnak.