Deborah Sundahl [USA]

női szexualitás szakértő

Deborah Sundahl első számú úttörőként rántotta le a leplet a női ejakuláció mítoszáról. Több mint harminc év tapasztalatát hozza el a magyar közönségnek. A női ejakulációhoz vezető út, a G pont mint mondja a "női prosztata". A női ejakuláció a női test erőteljes, gyönyörű, jótékony hatású és meglehetősen titokzatos szexuális reakciója. Olyan személyes szabadságot és erőt érzünk általa, ami nagyban hozzájárul általános egészségünkhöz és boldogságunkhoz. A fokozott G ponti gyönyör kapuként szolgál saját érzelmeink megismeréséhez, segít legyőzni a traumákat, lelki gátakat. Ezt minden nő számára elérhetőnek tartja.
A G-pont izgatása és az ejakuláció nem csupán a nemi érdeklődés hiányából, a fizikai fájdalomból vagy az érzelmi sérülésekből eredő szexuális problémákat enyhíti, de növeli az esélyét a bizalmas, meghitt párkapcsolat kialakulásának is. Deborah előadása alatt bemutatja  a női ejakuláció anatómiáját és történetét, az ejakuláció és az orgazmus kapcsolatát, tovább azt, hogyan válhat a női ejakuláció a szexuális élet és az intim párkapcsolat egészséges részévé. Megismerhetjük segítségével testünk erogén zónáit, felfedezzük a G pontunk a legmélyebb szexualitásunk megéléséhez és szexuális önismeretünk csúcsra fejlesztéséhez.

Egyedi alaklom, hogy részese lehetsz önmagad felfedezésének, finom instrukciók kíséretében. Majd műhely titkokat is elárul, mely segítségével feltárul a benned rejlő Istennő. Férfiakról sem megfeledkezve számukra is tart előadást, hogy megismerhessék a női s férfi test rejtelmeit egyaránt, anatómiától a finom érzetekig bezárólag, minden téren.

Vissza

Deborah Sundahl [USA]:

Bizalmas, meghitt párkapcsolat, gyógyulás a szexuális sérülésekből

EVERNESSIA - 2022. 06. 23. Csütörtök 14:00-15:00


Deborah Sundahl [USA]:

A női ejakuláció és a G-pont

Tudatos Szex Sátor - 2022. 06. 23. Csütörtök 17:00-19:00

Koedukált előadás Deborah Sundahl-el, hogy hogyan tapasztalhatják meg a hölgyek a G-pontjukat és a partnerük ebben hogyan tudja támogatni őket.

Részletek hamarosan.


Deborah Sundahl [USA]:

A női és a férfi G-pont - Kizárólag férfiaknak (R)

Tudatos Szex Sátor - 2022. 06. 24. Péntek 10:30-12:30

Deborah Sundahl tapasztalatorientált előadása és workshopja a női és a férfi G-pontról. Előregisztráció szükséges.

Bővebb részletek hamarosan.


Deborah Sundahl [USA]:

Fedezd fel a G-pontodat! - Kizárólag nőknek (R)

Tudatos Szex Sátor - 2022. 06. 25. Szombat 09:00-11:30

Zárt, kizárólag nőknek szóló workshop Deborah Sundahl vezetésével. 

Részletek hamarosan.


Deborah Sundahl [USA]:

Ébreszd fel az istennői pontod! (R)

Tudatos Szex Sátor - 2022. 06. 26. Vasárnap 11:30-13:30

Női ejakuláció és a G-pont: Ébreszd fel az istennői pontod!

Zárt női workshop Deborah Sundahl-el, tolmácsolással.

Részletek hamarosan.