Grecsó Zoltán

táncművész, táncpedagógus, koreográfus

Jelenleg a Willany Leó Improvizációs Táncszínház művészeti vezetője, a Magyar Táncművészeti Egyetem művésztanára, szabadúszó táncművész, és Life Coach.
2022 tavaszán kezdett el dolgozni az A38 egyik műsorvezetőjeként. Havonta új előadásokban keresi meghívott vendégeivel a zene és mozgás közös nevezőjét.
2020 óta a Blum program művészeti nevelési szakértőjeként óvodapedagógusok művészetpedagógiai eszköztárát bővíti. A Nyilas Misi ösztöndíj kurátora. A Motivators csapat tagjaként testtudat, önegyüttérzés és művészetpszichológia motivátor.

Gyakran alkot együtt testvérével, Grecsó Krisztiánnal (író, költő, az ÉS szerkesztője) akivel együtt összművészeti előadásokat hoz létre.
2018 októberében Jonah Bokaer Company legújabb bemutatója kapcsán a világhírű Joyce Theater színpadán lépett fel.
2014-ben lett Fülöp Viktor ösztöndíjas táncpedagógus. 2011 óta a Színház- és Filmművészeti Egyetemen és 2015 óta a Magyar Táncművészeti Egyetemen tanít. 15 év szakmai múltja alatt közel 100 különböző produkcióban vett részt. 2009-ben hozta létre saját improvizációs stúdióját, amely Willany Leó Improvizációs Táncszínház néven vált ismertté. 2005-ben diplomázott az Anton Bruckner Privátuniversitaton. Azóta a magyarországi kortárs-tánc szcéna előadó-alkotójaként dolgozik.

Vissza