Dr. Buda László

orvos, pszichiáter, pszichoterapeuta

Dr. Buda László három évtizednyi egyéni terápiás és önismereti csoportos tapasztalattal rendelkező pszichoterapeuta, egykori egyetemi tanszékvezető, a SzomatoDráma és az Ultrarövid Terápia módszerek megalkotója és tanítója, a „Mit üzen a tested? és a "Mit üzen a lelked?“ című bestseller könyvek szerzője, két tini lány édesapja.

Dr. Buda László (budalaszlo.hu)

 

 

Vissza

Dr. Buda László:

Bízhatunk-e a testünk üzeneteiben? 

EVERNESSIA - 2023. 06. 24. Szombat 12:30-13:30

Az információk tengerében az egyik leghitelesebb önismereti iránytű saját testünk. A biológiánk bizonyos értelemben a biográfiánk is: élettörténetünk krónikája, lelki állapotunk 3D printje, tudattalanunk kivetülése, önámításaink poligráfja. Tudjuk, hogy testünk folyamatosan kommunikál rólunk–nekünk, de vajon megfelelően értjük-e üzeneteit?

Mennyire használhatóak azok a  testszimbolikai “szótárak”, melyek kész magyarázatokkal szolgálnak? Mennyire támaszkodhatunk a sokat emlegetett “magyar nyelvben rejlő bölcsességre”, mint hogy "fejtörést okoz neki”, “nem veszi be a gyomra”, “megszakad a szíve” stb. Mi van, ha oda jutunk, hogy ezek a panelek nem segítenek?

Van-e mód arra, hogy közvetlenül a testünkkel beszélgessünk?

Miért és hogyan működik a SzomatoDráma?

Igaz-e, hogy ez a módszer lehetővé teszi a közvetlen test-tudat kommunikációt, vagy csak jól hangzik?

Ebben az előadásban szeretném körbejárni a testüzenetek megértésének lehetőségeit, a főútvonalaktól a zsákutcákig.


Dr. Buda László:

Dr. Buda László beszélgetés

Szomatodráma/ ultrarövid terapia - 2023. 06. 24. Szombat 19:00-20:00

Dr. Buda László hív az általa létrehozott két módszerről egy beszélgetésre, a SzomatoDrámáról és az Ultrarövid Terápiáról. A beszélgetés után lehetőség van Dr. Buda László könyveinek megvásárlására és dedikáltatására.