Imram [RU]

Kriya jógamester, zenész, énekes

Az Imram zenész, jógamester és gyógyító egyedülálló szimbiózisa egy emberben. Dél-Oroszországban született és nőtt fel, gyönyörű, inspiratív helyen. Gyerekkorában zongorázni és gitározni tanult amikor mindössze 7 évesen megírta első művét zongorára. „Emlékezetem óta hallom a zenét, ahogy a semmiből és mindenhonnan szólt. Gyerek fejjel nem értettem, hogy mások miért nem hallják.” – mondja.
Zenei műveinek különleges stílusa van, elsősorban klasszikus hangszereket ötvöz modern és tradicionális hangokkal.  Imram zenéje lenyűgöző, hallhatunk benne egyedi felvételeket a sámánok rituális énekéről, vagy északi népek, jakutok és jamalok hangját, tündepipát vagy indiai tablát. Minden szám egy történet, egy merülés a mesébe vagy egy utazás az álmok országába. 
2003-ban zarándokolt el először Indiába, ahol részt vett Satia Sai Baba Ashramban. Ez nagy hatással volt munkásságára. Bhagavan Shri Satia Sai Baba megáldotta Imramot támogatva abban, hogy megvalósítsa kreatív potenciálját. Mahavatar Babajitól kapott beavatást a Kriya szent tudományába.

Az indiai kultúrába való elmerülés után zenéje mantrákkal és bhajanokkal gazdagodott. Felvették a „Seven’s Sorrow”, „Walking around in Circles”, „Divine Contact”, „Ever New Joy” és „Saishvari” stúdióalbumokat.

„Istennek énekelek, minden emberben élő Istennek. Minden dal egy öröm, amit meg akarok osztani a hallgatóimmal” 

Vissza

Imram [RU]:

koncert

EVERNESSIA - 2023. 06. 21. Szerda 21:00-22:30


Imram [RU], Carla Galli:

A lélek evolúciója

EVERNESSIA - 2023. 06. 22. Csütörtök 10:30-11:30

"Imram mester előadásában a lélek belső evolúciójáról beszél, mely a lélek fejlődésének tudatos felemelkedése nélkül gyakorlatilag lehetetlen amennyiben az embernek nincs személyes tapasztalata. A hétköznapi életben ez a saját hibáinak felismerése, a hibáink pedig a lelki átalakulás részét képezik. Ha a személy nem tudatos ezen a területen, akkor nehezen tudja megérteni, mi történik vele a fejlődés során, így gyakran visszacsúszik.

Arrol számol be, hogy Gurdjieffnek (https://hu.wikipedia.org/wiki/G._I._Gurdjieff ) van egy evolúciós növekedési terve, amely kapcsolódik a zenés spirituális gyakorlathoz. Gurdijieff rávilágít, hogy a csakraink hogyan kapcsolódnak a zenei oktávhoz DO-tol- SI-ig.
Az a személy, aki spirituális fejlődési útját járja, fellépet a DO oktávra. Ez a hang a Mulathara csakrának felel meg, és ez összefügg a sejt evolúciójával az úgynevezett lélek evolúciójával, mivel a lélek nagyon szorosan kapcsolódik a testhez. Ezért spirituális gyakorlatokban vagy lélekfejlődésedben a legfontosabb szempont annak megértése, hogy mit csinálsz, miért csinálod, hogyan csinálod.”