Imram

Krya jógamester, zenész, énekes

Az Imram zenész, jógamester és gyógyító egyedülálló szimbiózisa egy emberben. Imram Dél-Oroszországban született egy gyönyörű, inspiratív helyen. Gyerekkorában zongorázni és gitározni tanult. Imram mindössze 7 évesen írta első művét zongorára. „Amióta magam emlékszem, hallom a zenét, a semmiből és mindenhonnan szólt, és gyerekként nem értettem, hogy mások miért nem hallják” – mondja Imram.
Imram műveinek különleges stílusa van, elsősorban a klasszikus hangszereket ötvöz modern és etnikai hangokkal.  Imram zenéje lenyűgöző, hallhatunk benne egyedi felvételeket a sámánok rituális énekéről, vagy északi népek, jakutok és jamalok hangját, tündepipát vagy indiai tablát. Minden szám egy történet, egy merülés a mesébe vagy egy utazás az álmok országába.
Imram 2003-ban zarándokol el először Indiába, ahol részt vett Satia Sai Baba Ashramban. Ez az nagy hatással volt Imram munkásságára. Bhagavan Shri Satia Sai Baba megáldotta Imramot, hogy megvalósítsa kreatív potenciálját. Az indiai kultúrába való elmerülés után Imram zenéje mantrákkal és bhajanokkal gazdagodott. Felvették a „Seven’s Sorrow”, „Walking around in Circles”, „Divine Contact”, „Ever New Joy” és „Saishvari” stúdióalbumokat.

„Istennek énekelek, minden emberben Istennek. Minden dal egy öröm, amit meg akarok osztani a hallgatóimmal” – mondja Imram.

Vissza