Palya Bea

énekes, dalszerző, coach

Palya Bea énekes-dalszerző-coach a magyar zenei élet meghatározó, és folyton megújuló alakja.
Átalakulásait dalba gyúrja: a közönsége füle hallatára növekszik egyik állapotból a másikba, és pont ettől annyira magával ragadó: Bea nemcsak magáról énekel, hanem rólunk is. Dalai a lélek mélyéről törnek fel, azt érezzük, hogy ott már mi is jártunk. Koncertjei közösségi élmények, megdöbbentő őszinteségű dalszövegeiben vall a női, anyai, szeretői létről, életről, halálról, szexről, szabadságról, férfiakról, a modern szerelem kihívásairól. Mindezt egy népzenei gyökerekkel bíró saját zenei nyelv röpteti még magasabbra, ott zeng benne a magyar, bolgár, cigány örökség.
Zenésztársai virtuózok és szabadok, a színpadról lesüt a szeretet melege, a zene ereje. 
 
Ha részese akarsz lenni egy ilyen életteli teli ünnepnek, ahol megnyílik a füled, a torkod és a szíved, ahol a törzzsel együtt énekelhetsz, ahol elsírhatod elsíratlan könnyeidet, ahol a mindennapok szürkéje mögött megpillantod a színeket, s amely után jobbnak és szebbnek érzed majd a saját életed, akkor gyere el Bea koncertjére, amely csütörtök este lesz az Everness nagyszínpadán.

Vissza

Gánti Bence, Palya Bea:

PSZICHOFOTEL - Milyen egy énekes coach élete?

Integrál Akadémia - Előadások, transzformatív workshopok - 2022. 06. 23. Csütörtök 13:00-14:30

Palya Bea énekes, dalszerző, coach-nak vezet önismereti beszélgetést a közönség előtt Gánti Bence pszichológus, az integrál terápiás fotelben.


Palya Bea:

Palya Bea

VILÁGZENE - 2022. 06. 23. Csütörtök 21:00-22:30