dr. Angster Mária

pszichoterapeuta és kiképző családállító

Klinikai gyermek szakpszichológus, pszichoterapeuta és családállító.

Négy év nevelési tanácsadós tapasztalat után tíz évet dolgozott a SOTE Orvospszichológiai Oktató és Kutatócsoportjánál Prof. Dr. Popper Péter vezetése alatt. Itt alakította ki az első magyar gyermekművese-állomáson kezelt gyerekek és családjaik pszichológiai gondozásának programját.

A munkacsoport megszűnése után felnőtt műveseállomásokon és onkológiai osztályokon volt szerződéses munkatárs, és a daganatos betegek rehabilitációját végző Varázsvölgy Gyógyító Központ vezető pszichológusa.

Németországi ericksoni hipnózis és pszichoonkológiai tanulmányai után négy év családállítás képzésen vett részt Bert Hellinger munkacsoportja tagjainak vezetésével (Wolf Büntig, Guni-Leila Baxa, Jakob Schneider, Eva Madelung, Ilse Kutschera, Hunter Beaumont). A módszer magyarországi megismertetése után megszervezte az első családállítás képzést orvosok és pszichoterapeuták számára.

Huszonöt évnyi család- és rendszerállítói tapasztalattal a módszer bejegyzett oktatója a nemzetközileg normaadónak számító Német Rendszerállítók Társaságánál (Deutsche Gesellschaft für Systemaufstellungen).

www.virtualislelkivezeto.hu

www.pszichotar.hu

 

 

Vissza

dr. Angster Mária:

Tabuk, titkok és az életünk

EVERNESSIA - 2023. 06. 23. Péntek 10:30-11:30

Titkaink márpedig nincsenek. Össze vagyunk kötve egymással, összeköt bennünket a családi léleknek nevezett rejtett információs háló, amiben benne van minden hozzánk tartozó családtagnak és minden fontos dolognak a lenyomata, ami velük történt. Így aztán, ha racionális tudásunk nincs is valamiről, ami a családban elhallgatódott, tabuvá vált, a lelkünkben mindenről tudunk.

Történetekben nézzük meg, hogy hatnak a titkok életünk alakulására.