Pintér Luca

Gyógyító, kísérő, szelíd-erős nők az Evernessen

2021-12-07

Szeretjük az erős nőket, akik mindennapi tevékenységükkel, egész lényükkel segítik nőtársaikat abban, hogy megtalálják saját útjukat, saját hangjukat, meggyógyítsák önmagukat és ezzel környezetüket is. Ezért hívunk minden évben olyan női előadókat, akik számunkra hitelesek, jó a közelükben lenni és hallgatni őket, legyen az koncert, előadás vagy workshop. 

Most is ennek szellemében terveztünk, reméljük, a folyamatosan bővülő listában te is megtalálod azt az előadót vagy előadást, ami elhív hozzánk. 
Deborah Sundahl-ról már írtunk korábban, de most sem lehet kihagyni a felsorolásból. 
Nessi Gomest nagyon várjuk, hogy csodás hangjával, a népzenei és a kortsárs zene fúziójával megfogjon és felrázzon az elmúlt évek visszavonultságából. 
Hasonló okokból hívtuk meg Dr. Perintfalvi Rita progresszív feminista teológust, ha már a titulusa olvastán felhúzod a szemöldöködet, ott a helyed a bűnről és gyönyörről szóló előadásán. 
Visszatérő kedves előadónk Egedi-Kovács Melinda, aki a védikus  hagyományt, a nyugati alkímiával ötvözve emberek ezreinek segített felszabadítani belső erejüket és haladni a tudat arannyá nemesítésének útján.
Sőtér Saci szintén megkerülhetetlen állandó előadónk, aki ragyogó mosolyával, gyengéden, teljes elfogadással kísér a test és a lélek útjain, hogy visszaemlékezz arra, az élet könnyű és természetes. 

Bérletek Super Early Bird áron csütörtök éjfélig! 
Előadónk folyamatosan kerülnek fel az oldalra, érdemes időről-időre visszanézni. :)