Horváth Annamária

hübris főzdetársas és főzdelátogatás sörpremierrel

2023-07-27

Tudtad-e, hogy a hübrisnél extra nyugis sörfőzde-élményben is lehet részed? Szeretettel továbbítjuk a fehérvári kézműves sörös csapat meghívóját egy szuper szombati programra! 

Nekünk már nagyon hiányzott egy ilyen esemény, hiszen időről-időre rendszeresen vendégül látjuk az érdeklődőket nálunk, egészen otthonos és bensőséges környezetben. A klasszikus főzdetúrákra is van lehetőség ilyenkor, ám még fontosabbnak tartjuk, hogy azt a közvetlen hangnemet és élményt tartsuk meg, amiben - úgy gondoljuk,- a fesztivál alatt kicsit nektek is részetek volt.

Szóval végre itt a nyári hübris főzdenap edition: hűsölős, savanyü2-s főzdetársas. Megérkezett ugyanis az idei bomba sörünk, amit mi elfogult módon, iszonyatosan kedvelünk: egy savanyú csoda, hozzáadott cukor nélkül, rengeteg valódi gyümölccsel. A rengeteg, az itt most szó szerint érthető: a sör 20%-a barackvelő. Egy szó, mint száz: igazán egyedi ízélmény, ami megér egy belassulós, jelenlevős estet.

 

Általában persze szeretjük mindezt barátságos és laza hangulattal vegyíteni, így a friss, barackos nedű mellett készülünk még társasokkal, játékmesterekkel is. Kicsiket, nagyokat és sofőröket egyaránt várunk, hiszen szóda-szörp-limonádé társaságában vonulnak fel sereink.
A speciális ízélmények fokozására velünk lesznek még helyi, termelői, sáfrányos szörpkülönlegességek és chiliszószok, valamint grillpartyval is készülünk a gyomornak.
 
Helyszín: Székesfehérvár, Váralja sor 7679/2/A
Időpont: 2023. július 29. 
Kapunyitás 14:00
Zárás: 22:00
Az esemény ingyenes, az első 10 érkező első sörét mi álljuk!

Reméljük, nemsokára találkozunk!

Facebook esemény részletekkel ITT! 
Webshopban a savanyü2 ITT!