Egedi-Kovács Melinda

Újalkímia − A tudat erejének felszabadítása a csodálatos élet megteremtéséhez

2019-08-02

Melinda és Norbert első pillantásra egy átlagosnak tűnő házaspár, mégsem hétköznapi emberek, ugyanis mára ezreknek adták vissza az önmagukba vetett hitet, és segítettek felszabadítani a bennük szunnyadó erőket, képességeket, mindezt az Újalkímia szellemi iskola alapítóiként.

De miért alkímia?

Maga az alkímia sokak számára egyet jelent az aranycsinálással, azonban kevesen tudják, hogy ennek az egyik legrégebbi szellemi mozgalomnak mindig két ága volt: ebből az egyiknek a célja valóban a közönséges fémek arannyá változtatása volt, ám a szellemi alkímiában a kémiai folyamatok szimbólumként szolgáltak az emberi psziché átalakulásának, fejlődésének leírására. Ez utóbbi célja az ember tudatának megnemesítése, egy „nem fizikai” arany előállítása volt. Gyakorlói az elsők közé tartoztak, akik az emberi lélek rejtelmeivel − mai szóval kifejezve önismerettel és személyiségfejlesztéssel − foglalkoztak. 

C:\Users\Windows\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\20180908_155011.jpg

Az Újalkímia tehát nem aranycsinálás, hanem egy önfejlesztő szemlélet és gyakorlati módszer, amely mindazoknak hasznára válhat, akik szeretnének szellemi úton járni és az életüket, a személyiségüket is kiteljesíteni.

 „A sikerünk kulcsa − vallják az alapítók − hogy a technikáinkkal a tudat erejét szabadítjuk fel, és ezt a résztvevők azonnal meg is tapasztalhatják. Képzéseinken a résztvevők lépésről-lépésre feltárhatják az életüket megnehezítő problémákat és azokat az okokat, amelyek miatt a belső erőik le vannak kötve. Kifejlesztettünk egy módszert, amelynek segítségével eszközöket adunk ahhoz, hogy fel is oldják a problémáikat és felszabadítsák a képességeiket. A titkunk, hogy egyensúlyt hoztunk létre egy szellemi út két fontos tényezője, a racionalitás és a misztika között. A másik titok, hogy törődünk a hozzánk fordulókkal, nem csak eladunk nekik valamit. Ha valaki egy workshop végeztével érez magában elszántságot, akkor utána szemináriumokon vagy egyéni munkában végig is vezetjük az úton.”

Az Újalkímia Belső erő felébresztése workshopja most már online formában is elérhető! Bővebben ezen a linken