Gulyás Judit

Visszatérés Evernessiába

2021-11-10

Erőt próbáló évünk volt.
Bár azt hittük, a neheze talán lecseng, mégsem így lett és nem volt egyszerű a dolgunk, amikor hozzáfogtunk a szervezéshez egy év kihagyás után. Mindennek ellenére idén végül két rendezvényt is tartottunk: nyár elején a Nomádot első alkalommal, nyár végén pedig az Everness Fesztivált.

Fontosnak éreztük, hogy megvalósuljanak. Hogy kapaszkodót adjanak a normalitáshoz, a valódi dolgokhoz, az emberi kapcsolatokhoz, a közösséghez. És természetesen a tudatosság és önismeret útján járók számára mélyebb megértéseket, új irányokat mutassunk közreműködőink által. Visszafordultunk azokhoz az alapvető értékekhez, amelyek miatt az Everness olyan élményeket tudott adni a résztvevőknek, amik akár egy éven át feltöltődést adhatnak. Kisebb, családiasabb, intimebb hangulatot teremtettünk a helyszínválasztással és a programokkal. Felismertük, hogy nincs lehetetlen.

Így aztán jövőre ismét belevágunk. A szándékunk az, hogy megőrizzük a fesztiválon a bensőséges teret, ezért továbbra is limitálni fogjuk a vendégeink számát. Ugyanakkor a program tekintetében szeretnénk nagyot, merészebbet lépni és mind az előadók, mind pedig a zenészek tekintetében elhozunk nektek a hazaiak mellett olyan nemzetközi, népszerű és ismert fellépőket, akik meghatározók a spiritualitás világában.

Megtartjuk a falvak szisztémáját úgy, hogy mindegyiknek lesz egy-egy házigazdája, arca, aki a következő hónapokban népszerűsíteni fogja a saját koncepcióját. Minden, amit eddig megszerettetek és megszoktatok marad, tehát lesznek jóga és mozgásfoglalkozások, workshopok, vega és vegán konyha, és persze árusok.

A jegyek értékesítése december elején indul, ha tudod, hogy mindenképp szeretnél velünk tartani, érdemes minél előbb megvásárolni a belépődet, mert a jóval kedvezményesebb árú Super Early Bird és Early Bird jegyeink csak korlátozott számban és ideig lesznek elérhetőek.

Úgyhogy készüljetek, visszaszámlálás indul, találkozzunk 2022-ben is az Everness Fesztiválon!