Helyszínek

FÖLD ELEM TÉR

Egy helyszín a FÖLD elemnek. A földi sík felelősségvállalása, manifesztáció, merevség vagy rugalmasság, félelmek és bizonytalanság feloldása... Hangfürdő, előadás, workshop, tánc, jóga és meditáció.

SZER-ELEM TÉR

Egy helyszín a SZERETETnek. Minden ami lélek, éter, tágas tér és kapcsolódás... Hangfürdő, előadás, workshop, tánc, jóga és meditáció. Itt végre egységben érezheted magad önmagaddal és másokkal! 

 

LEVEGŐ ELEM TÉR

Egy helyszín a LEVEGŐ könnyedségének. Minden ami tágas tér, kiáradás, kitágulás, simulékonyság, odaadás és önelfogadás... Hangfürdő, előadás, workshop, tánc, jóga és meditáció. Itt az energetikai tengelyed középpontjába kerülhetsz! 

 

TŰZ ELEM TÉR

Minden ami TŰZ! Motiváció, düh kezelés, kiállni magadért, önállóság, célok, komfortzóna átlépés... Hangfürdő, előadás, workshop, tánc, jóga és meditáció. Itt biztos, hogy elemedben fogod érezni magad!

VÍZ ELEM TÉR

Egy helyszín a VÍZ kötő erejéhez. Ragaszkodás vagy elengedés? Akadályok, vagy áramlás? Hedonizmus vagy elfojtás? Szigorúság vagy megengedés? Hangfürdő, előadás, workshop, tánc, jóga és meditáció. Itt szabad érezni, mozdulni, kapcsolódni és gátlásokat levetni!