Judy

Ősszel újra Indián Nyár!

2023-06-19

Visszatér az Everness egyik legkedvesebb, legmeghitebb, őszi eseménye az Indián Nyár. Ezúttal a Siócamping ad helyet nekünk, hogy újra találkozzunk, kapcsolódjunk, megmártózzunk a nap sugaraiban és persze a Balaton vizében.

 

Az Everness Indián Nyár, amely 2023. szeptember 14-17. között kerül megrendezésre, teret ad arra, hogy az elcsendesedés évszaka előtt tudatosan elkezdjünk mélyebb szinten befelé figyelni önmagunkra. Kicsit már visszahúzódjunk és felfedezzük az őszi természet szépségeit. Ezen a hosszú hétvégén számos izgalmas workshopon, előadáson, zenei programon vehetsz majd részt. Jógázhatsz, meditálhatsz, táncolhatsz. Olyan élményeket szerezhetsz, amelyekre ha visszagondolsz majd a hidegebb évszakokban, garantáltan melegséggel töltődik meg minden egyes sejted. Az őszi természet által inspirálva választjuk meg a programot, mélyebb témákkal, szertartásosabb térben készülődünk a változásokra. Megismerhetsz különböző módszereket, eszközöket, amikkel könnyebb feldolgozni az életünkben tapasztalt hullámokat, mozgásokat, és később átültetheted ezeket a mindennapi gyakorlatba. 

Az Everness Indián Nyárra a jegyértékesítés hamarosan megkezdődik online, de addig is az Everness Fesztiválon, ami június 20-26-ig zajlik élőben az Infopontban leelőlegezheted a belépődet. Várunk szeretettel az őszi feltöltődésre!