VENDÉGLÁTÓI INFORMÁCIÓK ÉS JELENTKEZÉS

2022-ben is várjuk azon vendéglátó ipari egységek jelentkezését, akik a különleges, egészséges életmódot támogató, kiváló minőségű ételeikkel elkápráztatják az Everness Fesztivál közönségét. Előnyt élveznek azon vendéglátósok, akik kínálatukkal ki tudják szolgálni a hagyományos igények mellett a vegetáriánus, vegán, a glutén- és laktózérzékeny vendégeinket, valamint akik alapanyagfelhasználásukban, működésükben törekszenek az igényes és környezetbarát megoldásokra

VENDÉGLÁTÓI JELENTKEZÉSI LAP

 

Tekintsd meg rövid bemutatkozónkat, melyből megtudhatod, milyen összetételű, érdeklődésű közönséggel találkozhatsz az Everness-en, és hogy mitől más ez a fesztivál!
A helyszín alaprajzának* megtekintéséhez kattints IDE! (*A térkép tájékoztató jellegű. A vendéglátói helyek pontos kijelölésére a jelentkezés lezárása és a közös helyszínbejárás után kerül sor.)

Dátum: 2022. június 21-27.
A helyszín pontos címe:SioCamping

Sófok-Sóstó

Siófok, Puszta-torony tér 1, 8600


Várható résztvevői létszám: napi 3000 fő

Szervező:
InSpiral Event Kft.

Elérhetőségek:
E-mail: info@everness.hu
Web: www.evernessfesztival.hu
Facebook: www.facebook.com/everness


EVERNESS FESZTIVÁL 2022

Vendéglátói részvételi feltételek

 

NYITVATARTÁS:

2022. június 21 (kedd) 12:00 óra és 2022. június 27.(hétfő) 12:00 óra között.
Szolgáltatói és vendéglátói kitelepülés csak a rendezvény teljes nyitvatartási idejére lehetséges.

Napi nyitvatartási idő:
Nyitás reggelihez: 7.00 órakor, napi kötelező minimum nyitva tartási idősáv: 11:00 – 23:00 óra között.
Ennél korábban és később (reggel 7:00 és este 1:00 óra között) is van lehetőség a nyitva tartásra, amennyiben a nyújtott szolgáltatás (pl. hangos zene) nem zavarja a vendégek nyugalmát.

 
ÉPÍTÉS/BONTÁS

Építési nap (szolgáltatói sátor telepítése, berendezése, dekorálása): 2022. június 20. (hétfő) 8:00-19:00 óra között.
Zárás (szolgáltatói sátor, berendezések, dekoráció bontása): 2022. június 27. (hétfő) 12:00 -19:00 óra között.


AUTÓS- és TEHERFORGALOM

A rendezvény ideje alatt a rendezvény területén az autós- és teherforgalom nem engedélyezett. Gépkocsival behajtani az építés és a bontás ideje alatt behajtási engedéllyel lehet. A napi áruszállítás, árufeltöltés céljából történő autós behajtás csak a kijelölt szerviz úton, előre egyeztetett idősávban, külön behajtási engedéllyel lehetséges. Parkolás a rendezvény területén kívül biztosított.

 

A KITELEPÜLÉS DÍJA:

A fesztivál ideje alatt forgalmazott teljes bruttó bevétel 25%-a, amely a rendezvény után kerül elszámolásra.
 
A vendéglátói helyek bérleti díjai az alábbiakat tartalmazzák:
- a vendéglátóipari egység részére fenntartott tér és a hozzákapcsolódó terület használata,
- közös étkezőtér sörpad- és sörasztal-garnitúrákkal, lehetőség szerinti részleges fedéssel,
- energia- és vízhasználat,
- áram és a kapcsolódó közterületek világítása.
 
A fenti árak NEM tartalmazzák a bérelni kívánt eszközök (pl. sátor) bérleti díját és a szállás költségét. 


BÉRELHETŐ ESZKÖZÖK:

3x3 sátor: 25 000 Ft + ÁFA
6x3 sátor: 50 000 Ft + ÁFA
5x5 sátor: 80 000 Ft + ÁFA
5x10 sátor: 160 000 Ft + ÁFA

5x5 padozat (fa padló): 70 000 Ft + ÁFA
5x10 padozat (fa padló): 140 000 Ft + ÁFA

Sörpad szett (2 db sörpad + 1 db sörasztal): 5 000 Ft + ÁFA / szett
 
(Az árak tartalmazzák az oda- és visszaszállítás, valamint a felépítés és lebontás költségét is.) 


BELÉPŐK A SZEMÉLYZET RÉSZÉRE

A kitelepüléshez 3 db, a fesztivál teljes idejére érvényes, névre szóló térítés nélküli bérletet biztosítunk, amelyek harmadik fél számára nem értékesíthetőek, nem adhatók át.
Ezen felül maximum 4 db kedvezményes névre szóló fesztiválbérlet, amelyek ára 25 000 Ft/db.

Természetesen a fenti kedvezményes jegyeken felül is lehet vásárolni belépőket a mindenkori aktuális heti bérlet formájában a fesztivál jegyértékesítő oldalán.

 Az építés és a szolgáltatói betelepülés napjára díjmentes építőnapi belépők igényelhetők a jelentkezés jóváhagyása után a szolgáltatói webshopban.


ITAL FORGALMAZÁSA

Az Everness Fesztiválon az ital és víz forgalmazása kizárólagosan a Fesztiválszervezőt illeti, és csak az arra kijelölt vendéglátóipari egységekben történhet. Tehát a fesztivál ideje alatt és területén nem engedélyezett sem alkohol tartalmú, sem alkoholmentes ital, gyümölcslé, palackos üdítő, tea, kávé árusítása. Ez alól kivételt képezhet az a 2 féle saját készítésű limonádé vagy ahhoz hasonló saját készítésű ital, amelyet a kitelepülő vendéglátó - Fesztiválszervezővel történt előzetes egyeztetése után - saját standján árulhat.

 

TEVÉKENYSÉG VÉGZÉSÉHEZ SZÜKSÉGES ENGEDÉLYEK

A rendezvényre való kitelepüléshez rendelkezned kell a saját tevékenységi körödnek megfelelő, érvényes kereskedelmi és vendéglátói engedélyekkel (fáradtolaj-elszállítási szerződés), illetve egészségügyi kiskönyvvel, melegvizes kézmosóval, mert azokat az illetékes hatóságok (pl. NAV, NÉBIH, Helyi önkormányzat) ellenőrizhetik.
A bejelentésköteles kereskedelmi tevékenységeket a "210/2009.(IX.29.) kormányrendelet a kereskedelmi tevékenységek végzésének feltételeiről” szóló jogszabály határozza meg.

Kereskedelmi tevékenység helyi önkormányzatnál történő bejelentése kizárólag elektronikus úton, az alábbi nyomtatvány kitöltésével lehetséges.
Kereskedelmi tevékenység bejelentése - NYOMTATVÁNY LETÖLTÉSE
Kereskedelmi tevékenység bejelentése - NYOMTATVÁNY KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ LETÖLTÉSE
 
Bővebb felvilágosítás:

Siófok Város Önkormányzata
8600 Siófok, Fő tér 1.
Hatósági osztály: +36 84 504 120

 
ŐRZÉS, BIZTONSÁGI SZOLGÁLAT

A rendezvény teljes területét őrző-védő szolgálat biztosítja. Emellett kérjük, hogy gondoskodj értékeid, árukészleted biztonságos tárolásáról. A rendezvény területén őrizetlenül hagyott értékekért a szervezők nem vállalnak felelősséget.


SZELEKTÍV HULLADÉKGYŰJTÉS ÉS KÖRNYEZETVÉDELEM

A fesztivál szolgáltatói és vendéglátói kötelesek a szolgáltatásuk helyén keletkezett hulladékot (eszközök, csomagolóanyagok, palackok, konyhai hulladék, étel előkészítés során keletkező hulladék, ételmaradék, mosogatólé, fáradt olaj) szelektíven (lebomló, papír, műanyag, fém, kommunális) gyűjteni, valamint a szelektív hulladékot napi rendszerességgel elhelyezni a kijelölt szelektív hulladékgyűjtő pontokon.
Az Everness rendezvényein a vendéglátóipari egységek kizárólag lebomló evőeszközöket és környezetbarát tisztítószereket használhatnak, amelyek beszerezhetőek a fesztivál ökológiai partnerétől.
Minden szolgáltató és vendéglátóipari egység köteles a bérelt területét tisztán tartani, a bontás után tisztán átadni. 

A szelektív hulladékgyűjtésre és környezetvédelemre vonatkozó előírások betartását a fesztivál Zöldkommandójaszúrópróbaszerűen, naponta ellenőrzi.

Takarítási és környezetterhelési díj:

A rendezvény végén, bontás után rendezetlenül hagyott szolgáltatói helyekre 20 000 Ft takarítási díjat számítunk fel.
Amennyiben a Zöldkommandó figyelmeztetése után a szolgáltató vagy vendéglátóipari egység működése továbbra sem felel meg a fesztivál szelektív hulladékgyűjtési és környezetvédelmi előírásainak, (a kaució összegéből) 50 000 Ft környezetterhelési díj kerül kiszámlázásra.

 
FIZETŐRENDSZER ÉS ELSZÁMOLÁS

A rendezvényen HelloPay készpénzmentes fizetőrendszer (fesztiválkártya és POS terminál) működik, melynek használata minden kereskedelmi tevékenységet folytató szolgáltatónak kötelező.
A rendezvényen a vásárlás kizárólag elektronikus utalványnak minősülő HelloPay RFID kártyával (fesztiválkártya).Készpénz, bankkártya és egyéb készpénz-helyettesítő fizetési eszköz, utalvány elfogadása tilos.
A POS terminál használatáról a HelloPay Zrt. a rendezvény megkezdését megelőzően (a terminál átvételekor a helyszínen) oktatást tart a szolgáltatók számára, és folyamatos támogatást biztosít a rendezvény ideje alatt. Az oktatáson való részvétel a terminált kezelő személyzet valamennyi tagja részére kötelező.

A terminálon befolyt (25%-kal csökkentett) bevétel kifizetése a fesztivált követően történik vagy készpénzben a HelloPay Zrt. irodájában, vagy banki átutalással.

A magyarországi érvényes kereskedelmi jogszabályok betartása (pl. nyugtaadás) kötelező, ezt az illetékes hatóságok ellenőrizhetik. 

SZÁLLÁS A RENDEZVÉNY TERÜLETÉN

Mobilház, lakókocsi hely bérlése:  https://shop.everness.hu/fesztival-szallasok
 
Sátorozás: szolgáltató partnereink részére díjmentesen biztosítunk sátorozási lehetőséget kizárólag a közreműködői kemping területén. A szolgáltatói parcellákon sátorozni tilos. Díjmentes sátorhely igényedet kérjük előre add le a szolgáltatói jelentkezési űrlapban!
A kemping területén töltött éjszakák idegenforgalmi adókötelezettséggel terheltek, amelyet a helyszínen kell kifizetni.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet és szívesen együttműködnél velünk, akkor az alábbi linken található űrlap kitöltésével add le szolgáltatói jelentkezésedet:

VENDÉGLÁTÓI JELENTKEZÉSI LAP

A beérkezett jelentkezések elbírálására a jelentkezési határidő letelte után kerül sor. Ezután e-mail-ben értesítünk a további információkról, teendőkről.

Kérünk, hogy a kommunikáció átláthatósága és szervezhetősége érdekében írásban tartsuk a kapcsolatot, így megállapodásunk részletei mindannyiunk számára pontosan nyomon követhetőek lesznek.

Köszönjük!