SZOLGÁLTATÓI INFORMÁCIÓK ÉS JELENTKEZÉS

2023-ban is várjuk majd azon partnerek és szolgáltatók jelentkezését, akik lehetőséget adnak a fesztiválozóknak arra, hogy a jól bevált eszközök mellett olyan új technikákkal, módszerekkel, termékekkel ismerkedhessenek meg, amelyek hozzájárulnak  az egészséges életmód, az önfejlesztés, a feltöltődés, és a külső-belső harmónia megteremtéséhez.
 

                    

 A helyszín alaprajzának* megtekintéséhez kattints IDE!
(*A térkép tájékoztató jellegű. A szolgáltatói helyek pontos kijelölésére a jelentkezési folyamat alatt kerül sor.)

 

A rendezvény időpontja: 2023. június 20-26.
Kapunyitás: június 20. (kedd) 12.00 óra
Zárás: június 26. (hétfő) 12.00 óra
Építési nap: június 19. (hétfő)
Bontás: június 26. (hétfő) 12.00 órától

A helyszín pontos címe: Sio Camping
8600 Sófok-Sóstó, Puszta-torony tér 1.
(http://siocamping.hu)

Várható résztvevői létszám: napi 3500 - 4000 fő
Szervező: InSpiral Event Kft.
1031 Budapest, Nánási út 39.
Ügyvezető: Háger-Veress Ákos

Elérhetőségek:
E-mail: info@everness.hu
Web: www.evernessfesztival.hu
Facebook: www.facebook.com/everness

 


EVERNESS FESZTIVÁL 2023

Szolgáltatói részvételi feltételek

 

NYITVATARTÁS: 

Június 20. (kedd) 12.00 óra és június 26. (hétfő) 12.00 óra között.

Szolgáltatói kitelepülés csak a rendezvény teljes nyitvatartási idejére lehetséges.

A rendezvény programjai és egyedi dinamikája alapján a napi nyitvatartási idő az I-es szolgáltatói zónában 10:00-22:00 a II-es szolgáltatói zónában 10.00-19.00 óra között kötelező. Ennél korábban és később (reggel 7.00 és este 23.00 óra között) is van lehetőség a nyitvatartásra, amennyiben a nyújtott szolgáltatás (pl. hangos zene, hangosított előadás) nem zavarja a vendégek nyugalmát.


ZAJ és HANGRENDELET

Reggel 7:00 és 9:00 között a CSENDES ÓRÁK időszakát tartjuk a fesztivál teljes területén. E két óra alatt meditációs, hangfürdős foglalkozások tarthatóak, azonban tilos bárminemű hangoskodás, vagy hangosítás használata.
A nagy hanggal járó terápiák, workshopok, erősen kihangosított beszéd, hangos zene vagy hangszeres zenélés csak 18:00 és 21:00 között engedélyezett. 
24 óra után TILOS a hangos, vendégeket zavaró tevékenység!


ÉPÍTÉS / BONTÁS

Építési nap (szolgáltatói sátor telepítése, berendezése, dekorálása): június 19. (hétfő) 9.00 -21:00 óra között lehetséges.
Zárás (szolgáltatói sátor, berendezések, dekoráció bontása): június 26. (hétfő) 12.00 órától kezdődik.


AUTÓ- és TEHERFORGALOM

A rendezvény ideje alatt a rendezvény területén az autós- és teherforgalom  TILOS (nem engedélyezett). Gépkocsival behajtani az építés és a bontás ideje alatt behajtási engedéllyel lehetséges (a járművek rendszámát előre be fogjuk kérni, más autóval nem lehetséges a behajtás). Parkolás a rendezvény területén belül csak a saját bérelt parcella területén ingyenes (kérjük ezt IS vedd figyelembe a parcella kiválasztásakor). Amennyiben a szolgáltató installációja ezt nem engedi meg, úgy a parkolás a Fesztivál területén belül DÍJKÖTELES, melynek összege 10 000 Ft behajtásonként (azaz, ha szolgáltató a gépjárművel elhadja a rendezvény területét, úgy újbóli behajtás esetén a díjat újra ki kell fizetnie). Abban az esetben ha közben a belső parkoló megtelik, úgy a parkolást a Fesztivál területén kívül kell megoldania a szolgáltatónak. 


SZOLGÁLTATÓI ÉS ÁRUSÍTÓI KITELEPÜLÉS FELTÉTELEI:

Árusítóhely: minimum 3 méter széles utcafront, ahol a termékek helyszíni értékesítése, és/vagy bemutatása történik. 

Egyéni kezelőhely: minimum 3 méter széles utcafront, ahol a végezhető szolgáltatások: masszázs, egyéb egyéni terápiák, kezelések, hennázás, elemzések. Hangosítás nem használható (halk zene használata engedélyezett), előadás tartása tilos. A kezelőhely a Programbontásban nem jelenik meg.
A fedett, időjárásálló, biztonságtechnikai előírásoknak megfelelő rendezvénysátor állítása/bérlése során műbizonylat vagy felelősségvállalási nyilatkozat megléte kötelező. Amennyiben az eszközt a fesztivál adja bérbe, úgy azok rendelkeznek a szükséges műbizonylattal, saját sátor megléte esetén a Szolgáltató felelőssége ennek beszerzése.

 

A WORKSHOP SÁTORRAL TÖRTÉNŐ KITELEPÜLÉS RÉSZLETES FELTÉTELEI:

Workshop sátorhely: 5x5 méter (minimum 25 négyzetméter) vagy nagyobb méretű helyen előre - a rendezvény honlapján és applikációjában - meghirdetett  programmal, előadással vagy szolgáltatásokkal történő kitelepülés. A hangosításra van lehetőség, de a használni kívánt eszközöket (hangerő és áramfogyasztás miatt) jóvá kell hagyatni a szervezőkkel.

A minimum 25 négyzetméteres, fedett, időjárásálló, biztonságtechnikai előírásoknak megfelelő rendezvénysátor állítása/bérlése során műbizonylat vagy felelősségvállalási nyilatkozat megléte kötelező. Amennyiben az eszközt a fesztivál adja bérbe, úgy azok rendelkeznek a szükséges műbizonylattal, saját sátor megléte esetén a Workshop partner felelőssége ennek beszerzése.

A Szolgáltató programjainak a Fesztivál háttérrendszerébe határidőre történő feltöltése a Szolgáltató felelőssége (előadók bemutatkozása, képek, programleírás). A programokat előzetesen a Fesztivál Programigazgatójának (Klein-Szőke Viktória) jóvá kell hagynia, hogy azok megfelelően illeszkednek a Rendezvény tematikájába. 
 

A SZOLGÁLTATÓI ÉS WORKSHOP KITELEPÜLÉS ÁRAI:

Az előző évek gyakorlatát továbbfejlesztve, idéntől nem a területen, parcellán felállított sátor, hanem az egész parcella lesz az alapja a fizetendő terület bérleti díjnak, azaz a Szolgáltató az egész parcellát veszi bérbe. Ezzel megadjuk a Szolgáltatóknak azt a szabadságot, hogy ők döntsék el mi kerüljön a területükre. Az egész terület használható kitelepülésre, de akár bizonyos rész lekeríthető backstage gyanánt. Azaz van lehetőség arra, hogy akár lakósátor  épüljön vagy gépkocsival parkoljon ide a Szolgáltató (ebben az esetben csak a bontás alatt tudják elhagyni a területet). Ennek feltétele, hogy a backstage legyen jól elhatárolható a árusító, szolgáltató tértől, az utcafrontról ne lehessen belátni.

Emellett még egy újítással készülünk a fesztiválozóknak, amihez a Szolgáltatók együttműködését is kérjük. Célunk egy olyan éjszakai kivilágított sétáló utca, “Korzó” kialakítása, ahol a vendégek késő estig élvezhetik a kivilágított terület szépségeit.
Azok a Szolgáltatók, árusok akik ezen a Korzón kapnak helyet vállalják, hogy a Fesztivál minden napján este 22.00-ig nyitva lesznek.

Ennek a területnek (I-es zóna) a bérleti díja 4 250 Ft/négyzetméter, azaz egy 25 négyzetméteres parcella bérleti díja 112 500 Ft.
A többi terület (II-es zóna) bérleti díja 3 500 Ft/méter, azaz azaz egy 25 négyzetméteres parcella bérleti díja  87 500 Ft.

Mivel az I-es zóna egy igen forgalmas és hangos útszakasz lesz, így a Workshop partnereink csak a II-es zónában tudnak parcellát bérelni. Ennek bérleti díja 4 900 Ft/négyzetméter,  azaz azaz egy 25 négyzetméteres parcella bérleti díja 122 500 Ft.

A fenti árak NEM tartalmazzák a bérelni kívánt eszközök (pl. sátor) bérleti díját, valamint a rendezvényre érvényes szolgáltatói bérletek árát.

A szolgáltató helyek bérleti díjai az alábbiakat tartalmazzák:

- bérelni kívánt terület használata, amelyre saját vagy bérelt sátor/stand/jurta állítható fel,

- 1 db 230V-os áramvételezési lehetőség, a helyszíntől maximum 20 m-re,
(Az erre csatlakozó hosszabbítónak legalább IP44-esnek kell lennie, az összes a Szolgáltató által használt egyéb elosztónak és hosszabbítónak kültérinek kell lennie. A lámpák, egyéb elektronikai eszköz megfelelő biztonságáért a Szolgáltató felelős. Amennyiben a Szolgáltató nem a szabványoknak megfelelő vagy nem megfelelő állapotú eszközt használ, úgy a rendezvény szervezői felszólíthatják az eszköz használatának befejezésére. Amennyiben a felszólításnak nem tesz eleget, úgy az áramellátását a szervezők szüneteltethetik. Abban az esetben, ha nem megfelelő állapotú eszközök miatt a Fesztiválnak vagy harmadik félnek kára keletkezik, úgy az eszköz tulajdonosa köteles a kárt teljeskörűen megtéríteni.)

- díjmentes sátorozási lehetőség a kijelölt sátorozási területen.
 

BÉRELHETŐ ESZKÖZÖK:

3x3 sátor: 45.000 Ft + ÁFA
6x3 sátor: 75.000 Ft + ÁFA
5x5 sátor: 135.000 Ft + ÁFA
5x10 sátor: 270.000 Ft + ÁFA (2db 5x5-ös összefűzve)
10x10 sátor: 420.000 Ft + ÁFA
5x5 padozat (fa padló): 105.000 Ft + ÁFA
5x10 padozat (fa padló): 200.000 Ft + ÁFA
10x10 padozat (fa padló): 350.000 Ft + ÁFA
Sörpad szett (2 db sörpad + 1 db sörasztal): 6.500 Ft + ÁFA / szett
(Az árak tartalmazzák az oda- és visszaszállítás, valamint a felépítés és lebontás költségét is.) 


SZOLGÁLTATÓI BELÉPŐK A SZEMÉLYZET RÉSZÉRE

A szolgáltatói heti bérlet ára 35 000 Ft/fő, ami a rendezvény teljes idejére (építés és bontási napot is beleértve) érvényes. A kitelepülés méretének függvényében az alábbi kedvezményes szolgáltatói bérlet maximálisan megvásárolható darabszáma:

3 méter széles front: 2 db kedvezményes heti bérlet (maximálisan)
3-6 méter széles front: 4 db kedvezményes heti bérlet (maximálisan)
7 méter széles fronttól egyedi megállapodás szerint 

 

A kisméretű (5x5 méter) workhop partnerek maximálisan megvásárolható kedvezményes bérleteinek száma 6 db. Ennél nagyobb kitelepülés esetén minden esetben egyedi megállapodás történik.
A karszalagok NEM átruházhatóak, ezért kérjük olyan személyzetet válassz, aki a Fesztivál teljes ideje alatt segítségedre lesz.


A TEVÉKENYSÉG VÉGZÉSÉHEZ SZÜKSÉGES ENGEDÉLYEK

A rendezvényre való kitelepüléshez rendelkezni kell a saját tevékenységi körnek megfelelő érvényes kereskedelmi, szolgáltatói engedélyekkel, illetve végzettségeket igazoló dokumentumokkal, mert azokat az illetékes hatóságok (pl. NAV, NÉBIH, Helyi önkormányzat) ellenőrizhetik.

A bejelentésköteles kereskedelmi tevékenységeket a "210/2009.(IX.29.) kormányrendelet a kereskedelmi tevékenységek végzésének feltételeiről” szóló jogszabály határozza meg.
Kereskedelmi tevékenység helyi önkormányzatnál történő bejelentése kizárólag elektronikus úton  lehetséges. 
Hivatali kapu neve és KRID azonosítója: SIOFOKHGYO 352510741
NAV Eljárási illetékhez kapcsolódó befizetések bevételi számla: HU97100320000107606400000000

Bővebb felvilágosítás:
Siófok Város Önkormányzata
8600 Siófok, Fő tér 1.
Hatósági osztály: +36 84 504 120

 

ŐRZÉS, BIZTONSÁGI SZOLGÁLAT

A rendezvény teljes területét őrző-védő szolgálat biztosítja. Emellett kérjük, hogy gondoskodj értékeid és árukészleted biztonságos tárolásáról. A rendezvény területén őrizetlenül hagyott értékekért a szervezők nem vállalnak felelősséget.

 

SZELEKTÍV HULLADÉKGYŰJTÉS ÉS KÖRNYEZETVÉDELEM

A fesztivál szolgáltatói és vendéglátói kötelesek a szolgáltatásuk helyén keletkezett hulladékot (eszközök, csomagolóanyagok, palackok, konyhai hulladék, étel előkészítés során keletkező hulladék, ételmaradék, mosogatólé, fáradt olaj) szelektíven (lebomló, papír, műanyag, fém, kommunális) gyűjteni, valamint a szelektív hulladékot napi rendszerességgel elhelyezni a kijelölt szelektív hulladékgyűjtő pontokon.

Az Everness rendezvényein a vendéglátóipari egységek kizárólag lebomló evőeszközöket és környezetbarát tisztítószereket használhatnak, amelyek beszerezhetőek a fesztivál ökológiai partnerétől. Minden szolgáltató és vendéglátóipari egység köteles a bérelt területét tisztán tartani, a bontás után tisztán átadni. A szelektív hulladékgyűjtésre és környezetvédelemre vonatkozó előírások betartását a fesztivál Zöldkommandója szúrópróbaszerűen, naponta ellenőrzi.

Takarítási és környezetterhelési díj:

A rendezvény végén, bontás után rendezetlenül hagyott szolgáltatói helyekre 50 000 Ft takarítási díjat számítunk fel.
A bérelt sátrakra ragasztani, matricázni tilos! A bérelt sátrakon maradt ragasztások takarítási díja 25 000 Ft.
Amennyiben a Zöldkommandó figyelmeztetése után a szolgáltató vagy vendéglátóipari egység működése továbbra sem felel meg a fesztivál szelektív hulladékgyűjtési és környezetvédelmi előírásainak, 100 000 Ft környezetterhelési díj kerül kiszámlázásra.


FIZETŐRENDSZER ÉS ELSZÁMOLÁS

A rendezvényen készpénzmentes fizetési rendszer (fesztiválkártya és POS terminál) működik, amelynek használata minden kereskedelmi tevékenységet folytató szolgáltatónak kötelező.
A rendezvényen a vásárlás elektronikus utalványnak minősülő RFID kártyával (fesztiválkártya) illetve bankkártyával történik. Készpénz és egyéb készpénz-helyettesítő fizetési eszköz, utalvány elfogadása TILOS.
A POS terminál használatáról a rendezvény megkezdését megelőzően (a terminál átvételekor a helyszínen) oktatást tart a terminál üzemeltetője a szolgáltatók számára, és folyamatos támogatást biztosít a rendezvény ideje alatt. Az oktatáson való részvétel a terminált kezelő személyzet valamennyi tagja részére kötelező.
A rendszer használati díja a bruttó bevétel 5,5%-a, amely automatikusan kerül levonásra a rendezvény végi elszámoláskor. Erről a Fesztivál számlát állít ki a szolgáltató részére.
A terminálon befolyt (5,5%-kal csökkentett) bevétel kifizetésére a rendezvényt követő 10 napon belül kerül sor átutalással, a szolgáltató által jelentkezéskor megadott bankszámlaszámra.
A magyarországi érvényes kereskedelmi jogszabályok betartása (pl. nyugtaadási kötelezettség) kötelező, ezt az illetékes hatóságok ellenőrizhetik. Ennek betartása a szolgáltató felelőssége.
 

SZÁLLÁS A RENDEZVÉNY TERÜLETÉN

Mobilház, lakókocsi hely bérlése:  https://shop.everness.hu/fesztival-szallasok

FONTOS: A mobilházak foglalása 2023. június 19-26. között érvényes, tehát azok a szolgáltatók akik mobilházat bérelnek, már az építési nap éjszakájától elfoglalhatják a házaikat.
Sátorozás: szolgáltató partnereink részére díjmentesen biztosítunk sátorozási lehetőséget kizárólag a közreműködői kemping területén.
A kemping területén töltött éjszakák idegenforgalmi adókötelezettséggel terheltek, amelyet a helyszínen a Kemping Recepciójánál kell kifizetni. Összege 18 év felett napi bruttó 500 Ft.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet és szívesen együttműködnél velünk, akkor az alábbi linken található űrlap kitöltésével add le szolgáltatói jelentkezésedet:


SZOLGÁLTATÓI JELENTKEZÉSI LAP


A beérkezett jelentkezések elbírálása folyamatosan történik. Bármilyen eredmény esetén (akár elfogadtuk a jelentkezésedet, akár nem) e-mail-ben értesítünk a további információkról, teendőkről.
Kérjük, hogy a kommunikáció átláthatósága és tervezhetősége érdekében írásban tartsuk a kapcsolatot, így megállapodásunk részletei mindannyiunk számára pontosan nyomon követhetőek lesznek.

Kérdéseidet itt teheted fel: 

czombos.kristof.everness@gmail.com

Köszönjük!