További hírek
  • #fesztiválmásképp
  • #közösség
  • #feltöltődés
  • #tudatosság

Mindjárt Kezdünk!

Már csak ennyi van hátra !

Nap
Óra
Perc
Másodperc

EVERNESS FESZTIVÁL 2022 – Visszatérés Evernessiába 

Erőt próbáló évünk volt. Bár azt hittük, a neheze talán lecseng, mégsem így lett és nem volt egyszerű a dolgunk, amikor hozzáfogtunk a szervezéshez egy év kihagyás után. Mindennek ellenére idén két rendezvényt is tartottunk végül: nyár elején a Nomádot, első alkalommal, nyár végén pedig az Everness Fesztivált. Fontosnak éreztük, hogy megvalósuljanak. Hogy kapaszkodót adjanak a normalitáshoz, a valódi dolgokhoz, az emberi kapcsolatokhoz, a közösséghez. És természetesen a tudatosság és önismeret útján járók számára mélyebb megértéseket, új irányokat mutassunk közreműködőink által.  

Visszafordultunk azokhoz az alapvető értékekhez, amelyek miatt az Everness olyan élményeket tudott adni a résztvevőknek, amik akár egy éven át feltöltődést adhatnak. Kisebb, családiasabb, intimebb hangulatot teremtettünk a helyszín megválasztásával és a programokkal.

Felismertük, hogy nincs lehetetlen. Így aztán jövőre ismét belevágunk. A szándékunk az, hogy megőrizzük a fesztiválon a bensőséges teret, ezért továbbra is limitálni fogjuk a vendégeink számát. Ugyanakkor a program tekintetében szeretnénk nagyot, merészebbet lépni és mind az előadók, mind pedig a zenészek tekintetében elhozunk nektek a hazaiak mellett olyan nemzetközi, népszerű és ismert fellépőket, akik meghatározók a spiritualitás világában. 

Megtartjuk a falvak szisztémáját úgy, hogy mindegyiknek lesz egy-egy házigazdája, arca, aki a következő hónapokban népszerűsíteni fogja a saját koncepcióját. 

Minden, amit eddig megszerettetek és megszoktatok marad, tehát lesznek jóga és mozgásfoglalkozások, workshopok, vega és vegán konyha, árusok.

A jegyek értékesítése december elején indul, ha tudod, hogy mindenképp szeretnél velünk tartani, érdemes minél előbb megvásárolni a belépődet, mert a jóval kedvezményesebb árú Super Early Bird és Early Bird jegyeink csak korlátozott számban és ideig lesznek elérhetők.  

Úgyhogy készüljetek, visszaszámlálás indul, találkozzunk 2022-ben is az Everness Fesztiválon!

2022. június 21-27. Siófok-Sóstó
 

előadások

workshopok

jóga

hangterápia

tánc

koncertek

meditáció

kezelések

 

gasztronómia

környezetvédelem

 

 

 

Kiemelt fellépőink

Deborah Sundahl [USA]

női szexualitás szakértő

Denise Linn [USA]

Soul coach®, író

Nessi Gomes [POR]

énekes-dalszerző, zenész

Dan Millman [usa]

író, tanító, előadó

Jamie Caso Villavicencio [PER]

indián szertartásvezető

Kassai Lajos

íjkészítő, lovasíjász

Palya Bea

énekes, dalszerző, coach

Tribali [MT]

zenei formáció

Mitsch Kohn [GER]

zenész, zeneszerző, hangterápia

Yemanjo [GUA]

énekes, zenész, DJ

Tovább az előadókhoz

Az Everness fesztivál programja

Az idővonal megjelenítéshez javasolt böngészők: Chrome és Firefox
A LETÖLTHETŐ PROGRAMFÜZETÉRT KATTINTS IDE: CSV / PDF

Everness
Workshop partner