Arra kérünk, hogy mielőtt felhívnál vagy írnál, alaposan olvasd át az alábbi pontokat; szinte biztos, hogy megtalálod a választ a kérdésedre.

 

DÁTUM, HELYSZÍN

A 10. Everness Fesztivál is Siófok-Sóstón vár rád a Siócampingben.

KÉPEK

Kapunyitás: 2023. június 20. kedd 12:00 óra.
A Fesztivál 2023. június 26-án hétfőn 12:00-kor ér véget.

 

A FESZTIVÁL PONTOS HELYE

A pontos cím: 8600 Siófok-Sóstó, Pusztatorony tér 1.

TÉRKÉP

A kemping Budapesttől nagyjából 100 km-re található.


Googlemaps: Ide kattints!

 

Waze: Csak írd be, hogy EVERNESS FESZTIVÁL :)

BELÉPŐK

Everness Fesztivál 2023 - HETI BÉRLET

A bérletek értékesítése 2022. november 1. napján kezdődik és 14 napon át a legkedvezőbb áron, 39.900 Ft-os áron juthatsz hozzá. A bérletek ára a Fesztivál időpontjához közeledve sávosan emelkedik. 

LIMITÁLT VENDÉGSZÁM
Mivel a továbbiakban is ragaszkodunk ahhoz, hogy a Fesztivál családias maradjon, a bérletekhez korlátozott számban lehet hozzájutni.  500 bérletet tartunk a készleten így, ha biztosan velünk ünnepelnél, ne halogasd a vásárlást!

Minden heti bérlet 1 fő belépésére jogosít és az Everness Fesztivál teljes időtartamára érvényes: 2023. június 20. kedd 12:00 órától 2023. június 26. hétfő 12:00 óráig.

Gyermekek a rendezvényt betöltött 14 éves korig ingyen látogathatják.

MOBILHÁZAK

Kínálatban 5 fős faházak, vadiúj 4 fős mobilházak, 2 és 4 fős apartmanok és rönkházak, valamint lakókocsiparcella  közül választhatsz. Az ezzel kapcsolatos általános információt és a foglalás részleteit ide kattintva találod meg: SZÁLLÁSOK

A helyszínen fizetendő 400 Ft/fő/éj (18 év felett). Idegenforgalmi adót a recepción fogod tudni rendezni. Szállás vouchereddel érkezéskor az erre kijelölt recepción fogsz tudni bejelentkezni.

 

 

 

SÁTRAZÁS

A 3x3 m méretű sátradat a körülkerített és őrzött kemping területen állíthatod fel. Érkezéskor az erre kijelölt recepción jelentkezz be. 
A bérlet ára tarlamazza a sátorhelyet.
A helyszínen fizetendő 400 Ft/fő/éj (18 év felett)
A sátorhely érkezési sorrendben elfoglalható: 2022.06.21. kedd 12:00 órától, kiköltözés 2022.06.27. hétfő 14:00 óráig.

Zuhanyzó, mosdó és wc a közelben található.

Feltétlenül hozz magaddal SAJÁT poharat, tányért, mert a vendéglátóhelyek csak ebben adhatnak étel és italt.

PARKOLÁS

A 2022-es rendezvény idején a belső parkoló gyorsan megtelt, ezért arra kérünk, ha megteheted, gyere vonattal, telekocsival, hogy minél kevésbé terheljük a kemping és környezetének területét.

Ha mégis autóval jössz, ügyelj a KRESZ szabályainak maradéktalan betartására. Kérjük, hogy az utcán a házak előtt NE parkolj, az ott lakók közlekedését, napi életvitelét ne akadályozd!

A fesztivál ideje alatt érvényes parkolási szabályokat hírlevélben, Facebook posztokban, valamint a láblécben található Parkolási Szabályzatban tesszük közzé. Kérjük, ezeket az infomációs felületeket fokozottan kísérd figyelemmel! 

 

 

 

 

 

SZERELMÜNK A VÍZ
 

Bár a helyszín nem közvetlenül a Balaton partján fekszik, itt sem kell lemondani a víz és a vízpart látványától.

A pancsolásra ott a Balaton, ami csak pár perc sétára van, és a Fesztivál karszalagjával egész nap látogatható.

Terveink szerint, ahogy már megszoktad, idén is itt lesz a TÁNCOS PART:

Az önkormányzat pillanatnyilag hatályos szabályzata alapján kutya a strand területére nem vihető. 

 

 

 

GYERMEKEK

Fesztiválunk kifejezetten gyermekbarát, amely azt jelenti, hogy a gyerekekre kiemelt figyelmet fordítunk: lesz gyermekmegőrző, ahol az önkéntes óvónők és segítők nem csak vigyáznak a gyerekekre, hanem foglalkoztatják, szórakoztatják is őket, hogy te is nyugodtan fesztiválozhass, és akár egész nap látogathasd a különböző programokat.

A gyerekeknek szóló programokat keresd a Hetedhét gyerekfalu helyszínünkön.

Gyermekek a rendezvényt betöltött 14 éves korig ingyenesen látogathatják, azonban belépésük karszalag viseléséhez kötött.

 

 

TISZTÁLKODÁS

A rendezvény területén több vizesblokkot is találsz wc-vel, zuhanyzóval.

Kérjük, ügyelj a tisztaságra, és ne folyasd feleslegesen a vizet!

Javasoljuk, hogy a fennakadások elkerülése érdekében a nap kevésbé forgalmas időszakaiban használd inkább a zuhanyzókat, ne csak a reggeli vagy esti órákban!
 

 

 

HÁZIÁLLATOK

A gazdik mellett természetesen a házikedvenceket is szeretettel látjuk a rendezvényen. Kutya előre bejelentve, felelős módon a házakban is tartható. 

Kérjük, ügyelj arra, hogy a terület tiszta maradjon utána és a többi fesztiválozót semmilyen módon ne zavarja. Ha valamilyen probléma merül fel vele kapcsolatban (szétszedi a szemetet, támad embert, más kutyákat, ételt csór az asztalról, ok nélkül ugat, zavart, félelmet kelt), a továbbiakban pórázon kell őt tartanod.

Amennyiben kedvenced kárt okoz, annak megtérítése téged terhel. 

Oltási könyvét feltétlenül hozd magaddal! 

 

 

 

ÉS, HOGY MIT VÁRHATSZ MÉG?

TÖBB KÖZÖSSÉGI PROGRAM
A három alappillérünk - tudatosság, feltöltődés, közösség - egyike a közösség, Amelyet konkrét programokkal és terekkel erősítünk. Ilyenek lesznek például a közösségi energetikai kezelések és a közös meditációk.

VÁLOGATOTT SZOLGÁLTATÓK
A továbbiakban is nagy figyelmet fordítunk a szolgáltató partnereink minőségi és mennyiségi kiválasztására, hogy terméke és szolgáltatása ne csak kitöltse a teret, de olyan élményt nyújtson, ami egész évben elkísér. 

 

KIJELÖLT DOHÁNYZÓHELYEK
Az előző években csak a hatóságok által megkövetelt helyeken (ételudvar, gyerekfalu) tiltottuk a dohányzást, idéntől kijelölt dohányzóhelyekkel védjük a nemdohányzókat. A fesztivál területén kizárólag ezen helyeken lehet majd cigizni.

ÁLLANDÓ TŰZ
Az új helyszín lehetővé teszi, hogy régi vágyunk megvalósuljon: kialakítjuk azt a központi helyszínt, ami a fesztivál lelkeként, egy folyamatosan táplált tűzrakással megteremti azt a szakrális teret, amely segít mindnyájunkat a fesztivál teljes időtartama alatt.

 

 

NINCS PET PALACK ÉS PLASZTIK
Évek óta nem adunk műanyag poharat, szívószálat, zacskót a fesztivál területén, idéntől már PET palackot sem adunk ki és lehetőség szerint nem is hozunk be a területre.

NINCS FIZETŐS CSOPORTOS PROGRAM partnereinknél sem
Ezzel a döntéssel is a kezdetekhez ugrunk vissza. Idéntől nem lesznek fizetős csoportos programok. Egyéni kezelések, masszázsok viszont továbbra is lehetnek fizetősek.

ZÖLDEBB, ÁRNYÉKOSABB
Az előző helyszínen évről évre kevesebb zöld terület vot. Az új helyszín egy igazán paradicsomi környezet lesz, rengeteg fával, bokorral, és az ezek adta árnyékkal.

EVERNESS APPLIKÁCIÓ
Sok kivágott fa, sok hulladék, nem nyomtatunk fesztivál magazint. Helyette van applikáció, helyszínre kirakott aktuális programok, előre letölthető programtáblázatok (nem színes, csillivilli, hanem praktikus excel tábla).

Google Play

App Store

IDŐZÓNÁK HANGOSSÁG SZERINT
Évek óta megoldandó feladat a csend és hangosság iránti igény harmonizálása. Akik korán kelnek a reggeli programok miatt, azok szeretnének nyugodtan aludni, és van aki éjjel szeretné levezetni a napi történéseket egy kis bulival. Ráadásul változott a csendrendelet a Balaton környékén. Ennek is megfelelően, minden nap 24 óráig lesz a program korlátozás nélkül, 24 óra után egy csendesebb időzóna lesz, a tábor tűz körül lesz lehetőség , beszélgetni, énekelni. 

 

 

 

 

 

 

 

 

MOTYÓ

Hozz magaddal kényelmes ruhákat, és ha szeretnél mozogni, akkor jógamatracot, fürdőruhát, törölközőt, illetve, ha sátorban alszol, célszerű  beszerezned vízhatlan sátrat, hálózsákot, derékaljat, elemlámpát.
Számos standnál és az ételudvarban biztosítunk változatos étkezési lehetőséget, illetve vizet és egyéb italokat is ezeken a helyeken tudsz majd vásárolni.

Fontos, hogy a fesztivál területére autóval csakkorlátozottan lehet behajtani, ezért érdemes kézzel könnyen szállítható csomagokat összeállítani magadnak!

Kérjük, hogy olvasd el a Házirendet, amiben az is szerepel, mi az, amit NEM hozhatsz a Fesztivál területére.

 

ÉRTÉKMEGŐRZŐ ÉS MOBILTÖLTÉS

A fesztivál területén ingyenes értékmegőrzőt üzemeltetünk. 

Ugyanitt lehetőséged lesz mobilodat, fényképezőgépedet is feltölteni.

Az értékmegőrző 08:00 - 20:00 között van nyitva. 

Használatának feltételeit a Házirendben olvashatod.

EGÉSZSÉGÜGY

Kérjük, hogy a rendezvény alatt fokozottan vigyázz magadra és fesztiválozó társaidra – a várható meleg miatt figyelj oda arra is, hogy elegendő folyadékot fogyassz, gondoskodj a napvédelemről, viselj sapkát, kendőt, használj naptejet!

Ha mégis rosszul éreznéd magad, vagy bármilyen egészségügyi problémád adódna, fordulj bizalommal az Információs pulthoz. Szükség esetén MENTŐT hívunk a helyszínre.

 

 

 

 

INFORMÁCIÓ

E-mail címünk: info@everness.hu

 

 

 


 

Zöldülj velünk!

A fesztiválon keletkező hulladékot szelektíven gyűjtjük. A területen hármasával helyezünk el szemeteseket az alábbi felosztásban:

Komposzt:

ide kerül minden, ami lebomlik. Zöldség és gyümölcsmaradék, kávézacc, mindenféle papírtermék, egyéb ételmaradék, zöldhulladék

 

 

Szelektív:

ide kerül az összes újrahasznosítható hulladék, azaz a tiszta műanyag, üveg, fém, PET-palackok, konzervesdobozok, üvegpalackok.

Kommunális:

minden egyéb nem lebomló és nem újrahasznosítható hulladék, ételmaradékkal vagy egyéb módon szennyezett műanyag és fém