Denise Linn [USA]

Soul coach®, író

Denise Linnt az elmúlt három és fél évtizedben a világ legtávolabbi szegletébe utazott, és több ezer fős előadásokat tartott.

Szellemi útja tinédzserként kezdődött, amikor halálközeli élményben volt része, miután egy ismeretlen fegyveres lelőtte. A „túloldalon” kapott kinyilatkoztatások és a sebeinek ezt követő csodálatos gyógyulása arra késztette Denise-t, hogy végül nemzetközileg elismert gyógyító, író és tanár lett.

A feng shui és a tértisztítás világhírű szakértője, Denise azt az információt és bölcsességet építette be tanításaiba, amelyet Ausztrália őslakosaitól, az afrikai zuluktól, és az új-zélandi maoriktól szerzett, valamint saját indián gyökereiből.

Denise 25 országban tartott szemináriumokat, és 17 könyvet írt, köztük a "Szent tér" és a "Soul Coaching" című bestsellereket, valamint személyes emlékiratát: "Ha meg tudok bocsátani, te is tudsz!" Könyveit 28 nyelvre fordították le, és az Oprah, a Lifetime, a Discovery Channel, a BBC TV, az NBC és a CBS kiemelt vendége volt. Emellett alapítója az International Institute of Soul Coachingnak.

Vissza

Denise Linn [USA]:

Észak-amerikai indián spiritualitás

EVERNESSIA - 2022. 06. 25. Szombat 15:00-16:00