Helyszínek

BALA-TONE - a szórakozás helye

SZÍNHÁZ, KONCERT, TÁNC


A feltöltődés a fesztivál egyik alappillére, mely sok összetevőből áll, de kétségkívül egyik legfontosabb alkotó eleme az önfeledt szórakozás. Amikor már telítődtél a előadásokkal, elmélyültél egy-egy workshopon, akkor ajánljuk a BalaTone helyszíneit, ahol kedvedre és megfelelés nélkül táncolhatsz a Shakti balatonparti helyszínen, hallgathatsz koncerteket, tombolhatsz extázisban az Evernessia színpad előtt vagy éppen előkaphatod kedvenc hangszeredet és csatlakozhatsz a többiekhez egy jó kis jammelésben a Versum zenei műhelyben. Ezt kínálja neked a BalaTone falu.

HOLISZTIK - a kiteljesedés lehetősége

PSZICHOLÓGIA, TUDOMÁNY, INTEGRÁLT EMBER

Az Everness fesztivál alap törekvései közé tartozik, hogy bemutassunk neked számos olyan módszert, melyeket a hétköznapokban is használni tudsz. A Holisztikus faluban nagyon sokszínű palettáról válogathatsz a saját fejlődésed következő lépcsőfokához. A falu három helyszínből áll. Az interaktív előadói színpadon a szellemedet fejlesztheted, a workshop térben a lelkedet emelheted és a mozgás sátorban a testedet erősítheted. Mindenhol arra törekszünk, hogy színes képet mutassunk neked a már bevált és az új módszerek világából.

GYEREKFALU

JÁTÉK, KALAND, ÉLMÉNY

Nevelés és nevetés. Szülő képző, gyermekmegőrző és játszó-fejlesztő tér. Nem csak arra szolgál, hogy a gyermekedet biztos helyen tudd a Hetedhét gyermekmegőrzőben, amíg te kikapcsolódsz, hanem Rácz Mónikától, a Léleknevelés gyermekszakértőjétől/tudatos szülők mentorától, illetve az általa meghívott szakképzett előadóktól tanulhatsz, kérdezhetsz a család, gyermeknevelés és oktatás témakörében, vagy hallgathatsz hiánypótló, színvonalas, értéket adó előadásokat a Szülők sátrában

SZAKRÁLIS - élő tradíciók tere

HAGYOMÁNY, SZERTARTÁS, KULTÚRÁK

A 2023. évi Everness fesztiválon a mai élő tradíciók bemutatásának is újra teret adunk, ahol a keleti, a tengerentúli és a kárpát medencei hagyományokról szóló előadásaink megmutatják neked, a 21. századi keresőnek, hogyan lehetnek az ősi hagyományok, rituálék segítségedre önismereti, tudatos életvezetési utadon.

A Szakrális Falu segít ebben, ahol a fesztivál szívének tüze ég éjjel-nappal.

Az előadói sátorban és a workshop sátorban történeteket hallhatsz, tudást szerezhetsz és tapasztalatokat gyűjthetsz arról, hogy elődeink milyen bölcsességeket tudnak számunkra átadni, hogy ne vesszünk el a modern világ kusza viszonyai között. A jól bevált szemléletek, életritmusok, rituálék és az ősi kapcsolódás a világ működését meghatározó erőkhöz, alaptörvényekhez hogyan válhat bennünk is iránytűvé... 

Szeretettel látunk a Szakrális Faluban a nap és éj bármely szakában.

INTIM-TÉR - kapcsolódások kertje

ÉRINTKEZÉS, ODAFIGYELÉS, BEFOGADÁS

Intimitás Falu az Evernessen, mert tavaly is szerettétek!
Intim mélység és magasság, szenzualitás, szexualitás, kapcsolódások és kapcsolatok. Konszenzus, testi és mentális egészség a szexualitás minden területén.

Ez vár rád az Intimitás Faluban, ahol az Intim Tér színpadán hazai és nemzetközi előadók, a Tudatos Szex Sátorban pedig a gyakorlatorientált programok során fejleszthetik látogatóink szexualitásukat és szexuális önismeretüket. 
MIRACULUM - az alkotás tere

KRATIVITÁS, ALKOTÁS, TRADICIÓ

Ez nem csak egy helyszín, ez egy egész alkotótér, ahol az előadások zsongását magad mögött hagyva te is csinálhatsz valamit.

A társasjátékokkal felfedezheted önmagad, hagyhatod, hogy megfessenek a hennások vagy te magad is festhetsz. Itt találsz teaházat, handpan-es utcazenészt, óriásbuborékokat, színezhetsz mandalát, a kézműves workshopokon akár ékszereket is készíthetsz.
A csoda benned van, alkoss vele!