Vissza

Bereczk Krisztina

Intuitív-holisztikus Lélek és energiagyógyász

Anyai nagymamám szeretetteljes - angyali tanításai nagy hatással voltak rám, melyből táplálkozva az intuitivitásom kisgyermek koromtól fokozatosan egyre jobban megnyilvánult és még most is inspirál. Az ősi csikung módszerével az univerzum energiáinak tudatos megmunkálása megnyitotta kundalíni energiámat, érzékennyé tett a környezet univerzális életenergiáira. Lélektestvéreimmel való szeretetteljes kapcsolódások adják a legtöbbet számomra, melyért végtelenül hálás vagyok. Csodálatos volt feleleveníteni sejtemlékezetem információit a különböző technikák ismételt tanulmányozásával, mint a pszichotronika, energiagyógyászat, Kínai képmedicina, Tibeti kristálygyógyászat, Atlantiszi angyalkommunikáció, hangrezgés és lélekvirág terápia, népi gyógyászat és a meditációk, mert ezek kitartó gyakorlásával megnyilt az érzékelésem, letisztultak spirituális képességeim. Szeretem, ahogy az életutamon azzá válhatok, aki lehetek.

Bereczk Krisztina
ÁLDÁS - fürdő
Spirituális Fejlődésért Egyesület
meditáció, önismeret
szombat, 2024-06-29., 12:30 - 14:00

Az interaktív és meditációs gyakorlat előtt megtisztítjuk csakráinkat és auránkat a szennyeződésektől. Ráhangolódunk a környezet támogató energiáira és egymásra. A résztvevők körben leülnek, majd egyesével a kör közepére ül az, akire gyógyító, megerősítő FénYMAGáldásokat mondunk úgy, hogy intuítíven beérzékeljük milyen energiára van most szüksége annak érdekében, hogy segítsük az érzelmi blokkok oldódásában a szívtől szívig kapcsolódásban a szeretetrezgés emelésével. Például : feltétel nélkül szerethető vagy, csodálatos anya vagy, a szeretet áldott gyermeke vagy, lényed csodás békét áraszt, Áldás vagy a családod számára, a hála energiája járja át szívedet , stb.. Mindezt úgy, hogy aki mondja a gyógyító áldást odamegy a becsukott szemmel ülőhöz, a vállaira teszi a kezeit, ráhangolódik a testi - lelki állapotára - akár át is ölelheti kicsit ahogy az intuitívan beérzékelt áldását kimondja. Nagyon felemelő, transzformatív gyakorlat, mely nemcsak segíti a spirituális érzékszerveink megnyitását, hanem döbbenetes oldódásokat is eredményezhet mindenki számára a helyszínen.

Amikor szívünkben feltöltődtünk és megemelkedett állapotba kerültünk, egy rövid, kb. 15 perces könnyen követhető meditációt végzünk el az áldó energia terében. Kapcsolódunk az Angyali minőségünkhöz és az aura és csakrarendszerünk harmonizálását- feltöltését elvégzik szellemi segítőink a számunkra szükséges mennyei energiákkal. Áldásokat tartalmazó segítő kártyákat is kapnak a résztvevők és természetesen az egymást gyógyító ölelés sem maradhat el, illetve lehetőség van a tapasztalatok megosztására is a végén.

Bereczk Krisztina
Szívtemploma - belső FénY meditáció
Spirituális Fejlődésért Egyesület
meditáció, önismeret
vasárnap, 2024-06-30., 11:00 - 12:30

A Mélymeditációs utazásunk előtt egy ősi Tibeti módszerrel a homloklebenyünket –agyvizünket = a tudatalattinkat megtisztítjuk. Ezután az Égi segítők útmutatásai szerint összekapcsolódunk a tobozmirigyünkön át szívtudatunkkal. Egyre mélyebbre megyünk az Életfánkhoz, majd a szívünkben élő LélekFénY templomunkba érkezünk, amelyet szellemi Önvalónk útmutatása szerint kitisztítunk, áttranszformálunk. A szívünk köré épített energiafalakat az Arkangyalok segítségével lebontjuk és tovább utazunk szakrális szívünk (csecsemőmirigy) Belső fényMAGjába. A Tisztafény Világából az Égi Mesterek és Angyalok egyénre szabott intuitív energiamunkát végeznek a test-lélek-szellem információs rendszerünkben, amelynek folyamatát csak tanúsítom a meditáció során a közös erőtérben.

A meditációt csakra és aurarendszerünk letisztításával és stabilizálásával fejezzük be. Igaz Önvalónkkal való kapcsolódásunk a szívtudatunkkal hangol össze. Jól érzékelhető, ahogy ez a meditáció egyensúlyba hozza testi -léleki-szellemi energiáinkat.