Vissza

Halász Péter

mentor, labirintus-facilitátor, Mentorformen alapító

Harmincegy éves korom óta járom az önismereti utam, ami földrajzilag is messze vezetett: sokat tapasztaltam különböző természeti népeknél, az ősi kúltúrákból merítkezve.

2006-ban kezdtem el férfiköröket tartani, majd megalapítottam a Mentorformen-t:m ahol a férfiakkal való tudatos munka középpontjában a hétköznapi férfi-minőség felvállalása áll.

A céges világban szerzett több, mint huszonkét éves szervezetfejleszői és HR-es tapasztalatokat integrálom indián hagyományokkal, szem előtt tartva a Gestalt képzések során tanult, itt-és-most kiindulópontot, a Bodywork és Bothmer képzésekből merített test-orinentált tapasztalások erejét, az EMK által inspirált egyenrangú párbeszédeket, valamint az egyszerű törzsi rituálékat, beavatásokat és végső soron a személyre szabott mentorálást.

Képzett Mindfullness Based Stress Reduction (MBSR) vezetőként és Veriditas labirintus facilitátorként a mindfulness és meditációs elemeket is alkalmazom az egyéni- és csoportmunkák során, amiket legtöbbször a természet támogató terében tartok.