Vissza

Varga Beatrix

kineziológus, sétáló coach, női kör vezető

Varga Beatrix, kineziológus, sétáló coach, női kör vezető Szeretem az emberi történeteket, a mélyükön húzódó, felfejthető titkokat, a megértés erejét és próbákon túl rejtőző kincseket. Abban hiszek, hogy az életünk, a terünk, a kapcsolataink, a családunk szimbolikus mintázatként vesz körül minket és rejtve magában hordozza a kulcsot az elakadásaink megoldásához. A kérdés, hogy tudjuk-e fogni, olvasni ezt a jelkészletet? Ha beszélgetnél velem, figyelemmel, meghallgatással, empátiával tudlak abban támogatni, hogy tisztábban észleld a saját magadnak szóló üzeneteket, felfejtsd a gubancokat - egy számodra minőségibb, méltóbb élet érdekében. Önismereti kísérőként a sétáló coaching és a kineziológia eszközeivel, intuícióval és megtartással támogatlak a változás lépéseiben.

Varga Beatrix
Reggeli meditáció az elemek erejével
Serpasátor
meditáció
szerda, 2024-06-26., 08:00 - 08:30

Adj magadnak fél órát, mielőtt magával sodor a nap. Ha felébreszted a belső hangod és rábízod magad, a fesztivál adta lehetőségek közül is könnyebb lesz a számodra legmegfelelőbbet kiválasztani. Szerdán a természet és az őselemek energiájára hangolódunk erőforrásként.

 

Varga Beatrix
Ki mindenki sétál velünk? Transzgenerációs hatások a séta és a kineziológia metszéspontjában
Serpasátor
coach, önismeret
csütörtök, 2024-06-27., 10:00 - 11:00

Kik vannak ott a sétán? Hozhatod-e a szüleidet vagy a gyerekeidet a sétára? Vagy eljönnek úgyis maguktól? Vajon tényleg a saját térképünk szerint haladunk? Velünk, körülöttünk, bennünk élő generációs történetek, láthatatlan minták, amik mégis látható módon terelgetik az életünket bizonyos nyomvonalakon. Hogyan bukkanhat ez elő a séta terében? Holt teher vagy erőforrás a családi múltunk? Le lehet-e térni a járt útról – és ha igen, hogyan? Egy új térkép megrajzolásához mutat lehetőségeket az előadás.

 

Varga Beatrix
Reggeli meditáció belső Napod fényével
Serpasátor
meditáció
péntek, 2024-06-28., 08:00 - 08:30

Adj magadnak fél órát, mielőtt magával sodor a nap. Ha felébreszted a belső hangod és rábízod magad, a fesztivál adta lehetőségek közül is könnyebb lesz a számodra legmegfelelőbbet kiválasztani. Pénteken a benned felemelkedő Nap fényét hívhatod meg ébresztőként, iránymutatóként.

 

Varga Beatrix
Sétaesszencia (élő séta 20 percben)
Serpasátor
coach, önismeret
szombat, 2024-06-29., 14:30 - 15:30

Mi történhet 20 perc alatt? Meg lehet változtatni egy elakadást, egy blokkot, egy hiedelemrendszert? Varga Beatrix, sétáló coach vállalkozik arra, hogy egy önként jelentkezőt, aki vállalja a témáját a nagyközönség előtt, átvezet a problémáján, nehézségén, és segít megtalálni a gócpontokat.

 

Varga Beatrix
A sugárzó nő ébredése
Serpasátor
meditáció
vasárnap, 2024-06-30., 08:00 - 08:30

Adj magadnak fél órát, mielőtt magával sodor a nap. Ha felébreszted a belső hangod és rábízod magad, a fesztivál adta lehetőségek közül is könnyebb lesz a számodra legmegfelelőbbet kiválasztani. Vasárnap az életet bearanyozó női energiák ragyogásával kapcsolódhatsz.

Láposi Gabriella, Varga Beatrix
A nő, női körben. Női kör a sátorba érkező kíváncsiakkal, kapcsolódni vágyókkal
Serpasátor
coach, önismeret
vasárnap, 2024-06-30., 13:00 - 14:30

Mi a női körök ajándéka? Egyáltalán milyen egy női kör? Hogyan lehet, hogy ahány, annyiféle és mégis támaszt adó? Tényleg kibeszéljük a férfiakat?

Hogyan ne fussuk újra és újra ugyanazokat a köröket nőként? Ki lehet-e lépni a napi rutin, a családban leosztott szerepek, "hagyományok", a párkapcsolati megszokások rendjéből, ha úgy érezzük, akadoznak a fogaskerek? Ha igen, hogyan? Mit ad a női kör, ha mókuskerék helyett az élet spiráljárását választanád? 

Van-e rokonság a körök és a séta között?

Ezekről mind szó esik a beszélgetésben, de ha más kérdésed van, azt is nyugodtan hozd magaddal a körünkbe. 

 

Varga Beatrix
Mire jó ez az egész? Kérdezz-felelek a serpaságról
Serpasátor
coach, önismeret, tanfolyam
vasárnap, 2024-06-30., 15:30 - 16:30

Előadásainkban számtalan olyan kérdés merül fel a serpaság fogalmával és tevékenységével kapcsolatosan, amelyek átbeszélése az előadásokon kívül kérdezz-felelek formában is érdekes és tartalmas informálódást, tájékozódást tesz lehetővé. Ezért ezt a lehetőséget a héten több alkalommal is biztosítjuk az érdeklődők számára.