Meztelen Rapé Szertartás NŐKNEK (R)

REGISZTRÁCIÓ SZÜKSÉGES!

A szertartás során Földanya ajándékának, a Rapénak segítségével fogunk megnyílni abba az ősi állapotba, ahol a nők testvéri szeretetben, egymást támogatva éltek. Tesszük mindezt képletesen és fizikailag is lemeztelenedve, hogy ebben az őszinte állapotban női minőségünk azon részeit csiszolhassuk, amikmek erre valóban szükségük van. A meztelenség nem csak arra szolgál, hogy teljesen megnyíljunk egymás előtt, de lehetőséget ad arra is, hogy eltávolítsuk azon rétegeket, amelyek elválasztanak minket önmagunktól és másoktól.

Amit pedig a rapéról kell tudnotok, ha még nem ismernétek:

A rapé eredete az inkákhoz nyúlik vissza, ami korokon át mentődött át a mai időkbe főleg perui és brazil őserdei törzseknek hála. Gyógyító növények keveréke, melyet lehelet finom porrá őrölnek. Ennek az őrleménynek ceremoniális keretek között orron keresztüli befújása rövid idő alatt legalább olyan tiszta és erős csatornát tud nyitni, mint egy több órás meditáció. Természetesen ehhez a megfelelően megtisztított tér, segítők, és az akarás mentes szándék elengedhetetlen.

Mély rétegekbe is eljuthatsz magadon belül, amik sebeket szakíthatnak fel, és ha folyamatod része  a testi megtisztulás is, akkor ez megjelenhet sírás, émelygés, vagy akár hányás formájában a szertartás alatt. Ezek mind a tisztulásod természetes részei, fontos, hogy tisztában legyél vele, hogy ennek tudatában megengedéssel, és felelősséggel tudj részt venni.

 

Előzetes regisztráció szükséges!

Jelentkezni a szakralisszerter@gmail.com e-mail címen tudtok.

Amennyiben a rapéról szeretnétek bővebben olvasni, úgy a facebookon a Rapé Szertartások csoportban találtok további információkat.