Sárkányokkal táncolók: az argentin tangó és esszenciája

Szenvedély, pozitív feszültség, önuralom és elfogadás? Vajon működtethetők ezek mind egyszerre?
2024, a Fa Sárkány évét, a folyamatosan növekvő és feszítő energiák jellemzik, melyek szellemileg és fizikailag is próbára tehetnek mindnyájunkat, hiszen a kontrollálatlan túlfűtöttség következményeit, mint az önzés, a hatalmaskodás, a forrófejűség és a viszálykodás lehetőségeit hordozzák magukban.
Ahhoz, hogy könnyedén megzabolázhasd a körülötted tomboló energiák forgatagát, a tudatosságod és mentális erőd fejlesztésén túl, a tested mechanizmusainak tudatos működtetésére is nagy szükséged lehet ebben az évben.
Az argentin tangó alaptechnikájának megismerésével felfedezheted, hogy miként fordíthatod a benned tomboló erőket a szolgálatodba, haladásod segítésére, miközben a tested és a tudatod összehangolásának KITeljesedett mesterévé válhatsz!
Az improvizatív argentin tangó az szenvedély és erőt mellett az ambíció és szabad kreativitás szimbóluma, csakúgy, mint Sárkányé, találd meg a képességeit önmagadban a táncon át, a KiTango Budapest vezetői, Dillmont Katalin és Barabás Béla workshopján!
A programhoz semmiféle táncos előtudásra sem lesz szükséged, ráadásul jöhetsz párosan vagy akár egyedül is.