Pintér Luca

Everness a VII. Vegan Food Festen!

2019-05-07

Játssz a helyszínen, és nyerj Everness Fesztivál bérletet!

Nem csak az Everness lesz a hetedik, de Magyarország első vegán gasztrofesztiválja is hetedik rendezvényét tartja május 9. és 12. között az Allee melletti sétányon. A négynapos gasztroünnep során hazai és nemzetközi fogások növényi alternatívái és a vegán életmódot bemutató programok mellett az Everness standjával is találkozhatsz, ahol akár bérletet is nyerhetsz a fesztiválra! 

A május 2. hétvégéjén megrendezésre kerülő Vegan Food Fest továbbviszi korábbi rendezvényeiről ismert és szeretett koncepciót: növényi ételek és vegán termékek garmadáját sorakoztatja fel a világ számos tájáról. A piaci forgatagban találkozhatunk többek között az indiai ajurvédikus konyhával, a hagyományos magyar fogások növényi alapon nyugvó megfelelőivel, illetve a legnépszerűbb street food ételek is vegán köntöst öltenek.
A kompromisszummentes ízélmény mellett a vegán életmódot bemutató kerekasztal-beszélgetések és előadások várják a látogatókat. Dietetikusok adnak iránymutatást az egészséges növényi étrend összeállításához, vegán sportolók és influencerek számolnak be saját tapasztalataikról, valamint az állatjogi témák mellett a civil szféra képviselői is helyet kapnak.

A fesztivál záróakkordját a vasárnapi Vegan Sunday Market adja. A havonta egyszer megrendezésre kerülő rendezvény ideiglenesen átköltözik a belváros szívéből az Allee melletti sétányra, és elhozza magával a kedvenc kiállítókat.

A fesztivál során az Everness csapatával is találkozhatsz. Ha már mindent megkóstoltál, gyere a standunkhoz játszani, és akár Everness Fesztivál heti belépőt is nyerhetsz!

Találkozzunk május 9. és 12. között a VII. Vegan Food Festen, az Allee melletti sétányon!
További információ:  Vegan Food Fest Facebook-esemény