Everness

HUG Festival - öleld magadhoz!

2019-06-27

Az Everness-hez hasonló szellemiségű fesztivált keresel? Jó hírünk van!
Július 4-én kezdődik a HUG - handpan és világzenei fesztivál, ahol a belépő megvásárlásával, a szervező MAG Instruments jóvoltából akár egy handpan-t is nyerhetsz!

A fesztivál a zenéről, a tudatosságról, a közös alkotásról szól. Helyszínül a Bakony szívében a cseszneki Kisbükk Major szolgál tágas mezőkkel, dombokkal, várral, tóval és erdővel. A helyszínt ökologikus megoldásokkal alakítják ki, és fontos cél a szemétmentes lebonyolítás is. 

A fesztiválra olyan nemzetközi és világszerte ismert handpan művészek érkeznek, mint a portugál Kabecao, a berlini Yatao duó, a grammy díjra jelölt Alexandre Lora és a Japánból érkező Matsumoto Zoku.
Természetesen a magyarországi handpan világ legfontosabb zenészei is fellépnek, többek között a Tosoda ProjektPantricPável NorbertAfronauta (Nagy János) és Szabadi Andrea
A nyereményhangszert a fesztivált szervező MAG Instruments jóvoltából ki is lehet majd próbálni, ezen kívül pedig kezdő és haladó handpan workshopok a tanulni vágyóknak. Napközben beszélgetések, masszázs, jóga, nia, djembe és didgeridoo foglalkozások, slack-line, zsonglőrök, beszélgetések, előadások és kézműves piac várja a vendégeket. 
A zenei sokszínűséget a fesztivál két színpadán a világzene különböző irányzatai biztosítják: fergeteges ska concerten nyitja a fesztivál bulizós részét a PASO csütörtök este, minden nap késő este táncház lesz, a szombat éjszakát pedig az Óperencia psychedelikus fusion trance produkciója zárja.

A Tantra Mantra Premium Vegan Food is jelen lesz, így néhány Evernesses szervezővel is összefuthatsz.
Gyere velünk HUG-ra, július 4-étől! 

Programok: https://www.hugfestival.net/program
Jegyek: https://www.hugfestival.net/jegyek
Kövesd az oldalukat: https://www.facebook.com/hungarianhandpangathering/