Boros Petra

Just Like Buddha - egy applikáció, nem csak bódhiszattváknak

2019-05-08

Boros Petra mesél egy olyan kezdeményezésről, amihez szívesen adjuk a nevünket.

A Just Like Buddha egy olyan egyedi, magyar nyelvű meditációs applikáció, melyen közel 80 meditációt találsz 5 kapuba rendezve. Ezek a különleges meditációk elsősorban azokhoz szólnak, akik a saját útjukat keresik. Azaz minden bizonnyal hozzád is. Hozzád, aki nem elégszel meg az átlagossal, mert érzed, hogy valami igazabb vár rád. A mélyebb önismeret igénye befelé vezet, egy minőségi jelenléthez.

Mi, a Just Like Buddha alapítói mélyen hiszünk a meditáció erejében és időszerűségében. Nem titok, hogy az applikációnkon található minden egyes meditációt a Városi Jógi mesterei írták, akik már több, mint 20 éve tanítják, hogyan lehet igazán hatékonyan gyakorolni. Ezért is állítottunk össze neked kurzusokat, melyek tematikusan vezetnek célod felé. Sokféle meditációt találsz majd, meglásd! Gyakorolhatsz a fákkal, vagy hajnalban a reggel frissességével, de napközben is bármikor, a hűs szelet élvezve, vagy épp a Balaton vizét csodálva, sőt! akár éjjel is, a remek koncertek után... hiszen rengeteg lehetőség nyílik meditálni egész nap :)

Az 5 kapu rendszerével mi átláthatóvá tesszük neked a meditációk sokaságát. Ezek a meditációk letisztultak, mélyek és szépek. Abban segítenek, hogy visszatalálj valódi önmagadhoz. Applikációnk lehetővé teszi számodra, hogy egy olyan bölcs és letisztult rendszerben meditálj, melyben végül rálelsz a benned rejlő kincsekre: a szelíd nyugalomra, a hála örömére, kreativitásod tüzére, vagy épp végtelen szabadságodra, s a mindent átölelő szeretetre. Igen, ilyen és ehhez hasonló csodák várnak rád, hogy végre önmagadra találj általuk.


Örömmel jelentjük, hogy összefogtunk az Everness Fesztivállal, így idén nyáron még elmélyültebben fogod tudni élvezni a nyarat! Mindenkinek, aki bérletet vesz, egy hónapos ingyenes hozzáférést biztosítunk meditációs applikációnkhoz. Sőt, egy külön kurzust is összeállítunk, kifejezetten neked, a fesztiválra!

Emellett az Everness online magazinjában fogunk publikálni is. Itt olvashatsz majd blog bejegyzéseket a meditáció praktikus oldaláról. Megtudhatod, hogyan alakítsd ki otthon saját meditációs helyedet, vagy hogy mi mindenre lehet jó egy ülőpárna, illetve a rendszeres gyakorlásnál miért fontos megtanulni helyesen ülni és lélegezni. Valamint lesz szó a nem hagyományos mozgásos meditációkról, és olvashatsz arról is, milyen érdekes és izgalmas dolgok történnek néha az oltár körül.

Meditációinkat a magyar mellett angol nyelven is eléred, ha külföldi barátaiddal együtt vagy épp, és velük is meg szeretnéd osztani ezt az élményt. Továbbá személyesen velünk is találkozhatsz, hiszen fizikailag is jelen leszünk az Everness fesztiválon! A Just Like Buddha sátorban idén élőben is bemutatkozunk: veletek együtt ünnepelünk, felfrissülünk és átmozgatjuk testünket, no meg sokszor, sokféleképpen együtt meditálunk.

Várunk téged is nagy szeretettel! 

https://justlikebuddha.com/