Somogyi Eszter

Valami igazán izgalmas...

2021-08-06

És hogy most szó szerint értjük. Az idei Evernessen ugyanis kiemelt figyelmet kap az Intimitás Színpad és a Tudatos Szex sátor, ahol a tudatos és szakrális szexualitással kapcsolatban szerezhetünk mélyebb ismereteket. Egymást érik a klasszabbnál klasszabb előadások és workshopok, így most a teljesség igénye nélkül igazán csak szemezgetünk a programból.

Karafiáth Balázs bemutatja majd, hogyan segíthet a mindfullness a párkapcsolatban a harctérből a fejlődés terét megteremteni. Dr. Perintfalvi Rita a spirituális abúzus felismeréséről és az ellene való védekezésről fog beszélni.
Élménybeszámolót hallhatunk Vadre Balázstól, a Freedom Fetish partik szervezőjétől, aki megosztja tapasztalatit arról, milyen is egy 30 fős poliamor közösségben élni.
Papp PJ Jánossal a Kriya Tantra alaplégzéseit és a tantramasszázst gyakorolhatjuk, míg Papp Edinával és Szabó Ági Rékával egy jóni gőzölésen is részt vehetünk. Dr. Bence Rita abban segít, hogy saját magunkkal hogyan élhetjük meg az intimitást, Ryszka Nóra pedig megsúgja, hogy hogyan
varázsolhatunk játkos szexpartnert a párunkból.
De okosodhatunk a statisztikák és tények szintjén is, hiszen a Tudatos Szex Alapítvány előadói a szexualitással kapcsolatos legújabb kutatásokkal készülnek számunkra.

Várunk Benneteket sok szeretettel, találkozunk a Fesztiválon!

Részletes program színpad szerinti bontásban ITT

Jegyek ITT